Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Mascarponés fincsi baracktorta recept

Mascarponés fincsi baracktorta recept

A Mascarponés fincsi baracktorta hozzávalói:
6 ek teavaj 15 dkg darált édes keksz 250 g natúr krémsajt (mascarpone) 50 g porcukor 1 doboz őszibarack befőtt 1,5 ek zselatin 60 ml meleg víz 150 ml habtejszín 23 cm átmérőjű csatos tortaforma


A Mascarponés fincsi baracktorta elkészítési módja:
A kekszet zúzzuk össze, keverjük össze az olvasztott teavajjal, majd egyenletesen nyomkodjuk el a tortaforma aljában és tegyük hűtőszekrénybe amíg megkeményedik. A krémsajtot és a cukrot tegyük egy tálba, és jól keverjük össze. A barack felét botmixerrel pürésítsük, majd a gyümölcspürét keverjük a krémsajthoz. A zselatint oldjuk fel meleg vízben, majd adjuk a barackos krémhez. A tejszínt verjük habbá és adagoljuk a krémhez. A krémet kanalazzuk a tortaformába, majd tegyük hűtőszekrénybe. Tálalás előtt a torta tetejét díszítsük barack darabokkal.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A mascarponés fincsi baracktorta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook