Más is van-e ilyen helyzetben? (beszélgetés)
Magyarul se tudsz rendesen.
Dolgozni meg nem is akarsz.
Jó az úgy, hogy eltartanak.
Nemcsak egy konyha létezik. Szakácsot valószínű sok helyen fogadnának, főleg most, hogy jön a nyári szezon. Egyébként ha 3 nyelven beszélsz, ahogy írtad, bizonyára más egyéb lehetőséged is lenne.
Amíg csak dühöngsz, és nem keresel többféle lehetőséget, addig nem lesz munkád.
Milyen munkahely? Talán olyan, ahol túlképzettnek tartanak egy olyan embert, aki 3 nyelven beszél. :-)
FI talán egyszer majd elárulja, hogy mi ez a munkahely. Eddig nem adott választ.
Igazad van. Ne is add alább - ha eltart a párod!😁
Válogassál, önérzeteskedj, ha 2-3 évig is leszel munka nélkül.
Még mindig nem tudjuk, hogy milyen munkahely, munkaadó az, aki téged pattogtat.
Kozgazdasagi érettsegim van,szakacs szakmam,3 nyelven beszelek,párommal élek mondta hogy ilyen tróger helyekkel ne is foglalkozzak.
Ezt ugy erted hogy ha füttyentenek pattanjak és menjek??? Hát nem,mondjuk nem is mernek felhivni a multkori után!! Nem büdös a munka csak legyen jó mindig ne csak akkor ha nincs máa,egyebkent ezeknel nem en voltam az elso masodik kutakodtam sokan leleptek ez miatt... Vendeglatoba nem megyek tobbet fizikalisan nem bírom a napi 14 óra állást talpalást.
Nem ez volt a kérdés, de mindegy.:)
Olvasva ezt a fórumot nekem az jött le, hogy büdös a munka.
Ha van miből élned (nem a szüleid, testvéreid nyakán heréskedsz), akkor várd ki, míg míg egy pl. felügyelőbizottságba meghívnak.:)
Nem tudom, milyen szakmád, képzettséged van - feltételezem semmi, ha ilyen napi behívásos helyen keresnek -, de akkor ne hőbörögjél, önérzeteskedjél, hanem fogd meg a munka végét és dolgozzál.
Nekem kellett az a sz@r hely ,hogy legyen pénzünk kiutazni,és letelepedni cca.tíz évig külföldön.
Most itthon élünk és se jó ,se rossz munkahelyünk nincs.Nem kell már dolgoznunk!
Igen mentem.
Egy összeszerelő gyárban b@sztam a rezet két évig.
Nem volt akkor más.
A szakmámra nem volt kereslett.
Higgadj le.
Ha kell a zsé ,menj dolgozni.
További ajánlott fórumok:
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Szerintetek jogos a férjem felháborodása? Mit tennétek egy ilyen helyzetben?
- Azok írjanak ide akit valaha ütött meg férfi, de brutálisan, vagyolyanok akik most is ilyen helyzetben vannak.
- Ilyen férfival, ilyen helyzetben?
- Találkoznátok vele, ha ilyen helyzetben lennétek?
- Duac gélt használtam 3 hónapig, nagyon bevált. Van-e valaki hasonló helyzetben? Milyen kozmetikumot használtatok utána?