Lombikosoknak koronavírus elleni oltás (beszélgetés)
Szia!
Mi épp hormonkezelés előtt vagyunk...annyira be voltam izgatódva, hogy végre történik valami, hogy ebbe bele se gondoltam. Sajnos nekem korai petefészek kimerülésem van úgy néz ki...32 évesen...és egyenlőre úgy döntöttünk, hogy most megpróbáljuk, ha már eljutottunk idáig, de ha nem sikerül, akkor valószínű beoltatom magam egy újabb próbálkozás előtt.
Sziasztok! :)
Én még kezdő vagyok az oldalon, ez az első kérdésem. A jelenlegi helyzetben engem az érdekel most, hogy mit gondoltok az oltásról a lombikkal kapcsolatban? Szeretnénk neki indulni idén a lombiknak, de most az a kérdés, hogy megkockáztassuk oltás nélkül, vagy beadjuk az oltást, viszont akkor várni kell 2-3 hónapot utána. Amúgy 32 éves vagyok, és már túl vagyunk pár sikertelen lombikon, illetve már szüneteltettük is 2-3 évre, mert kialakult ételintolerancia nálam. Ezért most már nem nagyon akarjuk halogatni tovább. Csak érdekel, hogy ti hogy álltok ehhez a lombik-oltás kérdéshez? :)
További ajánlott fórumok:
- A pneumococcus elleni védőoltás beadatásáról: igen v. nem?
- Influenza elleni védőoltás pro és kontra.
- Tényleg kötelező már a bárányhimlő elleni oltás?
- Bárányhimlő elleni oltás!Beadassuk vagy nem?
- Akik már beadatták a Pneommococcus elleni oltást, volt valami mellékhatás vagy utótünete a babának?
- A második koronavírus elleni oltás után miért vannak rosszul?