Létezik olyan zellerkrémleves, amiben felhasználásra kerül a zeller zöld része is? (tudásbázis kérdés)
7. 4b6a2525df (válaszként erre: 6. - Tejespite)
2012. júl. 17. 13:25
Jajjjjjjjj. azt elfelejtettem irni, hogy össze kell aprítani a szárát:) és a zöldjét is apróra vágtam főzés előtt
6. Tejespite
2012. júl. 11. 11:06
Én most próbáltam először úgy, h nem csak belefőztem a szárát (nem mindet) hanem bele is turmixoltam - volna! Rátekeredett a botmixerre, majd leszedtem, de igy is elég sok szál bennemaradt, szóval nem volt olyan guszta. De kaptam itt jó ötleteket, ki fogom azokat is próbálni.
5. dalit
2012. júl. 11. 10:52
Lehet vele kétszínű levest csinálni. A felébe beleturmixoltam a zöldjét, vagy egy részét, plusz esetleg spenótot, és ügyesen két kancsóból egyszerre öntve a tányérba, gyönyörű kétszínű leves lett.
4. viktory1
2012. júl. 11. 10:42
nyugodtan főzd bele sokkal finomabb ,de én ugy szoktam ,hogy a levelét leszedem és a gumóval együtt megpárolom a szárat meg csak belefőzőm mert azt nehéz leturmixolni viszont az íze benne van.
3. 4b6a2525df
2012. júl. 11. 10:39
Há én próbáltam, elsőre nem igen sikerült, ugyanis a fiatal gumó összes zöldjét és a szárát beletettem és erőteljes zeller ize lett.
Másodszorra csak a gumót és a zöld egy részét tettem bele, az már jó volt.
viszont csináltam a maradék szárból és zöldjéből is, ebbe tettem krumplit is az úgy is finom lett
2. bnedora
2012. júl. 11. 10:36
Szerintem főzd bele és úgy turmixold össze. Igaz, én még nem csináltam zellerkrémlevest, de szerintem így megoldható.
1. Ekka
2012. júl. 11. 10:34
Létezik olyan zellerkrémleves, amiben felhasználásra kerül a zeller zöld része is?
További ajánlott fórumok:
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Mi alapján választottad a felhasználónevedet?
- Van alföldi felhasználó közöttünk?
- Létezik Salvus vízhez hasonló gyógyvíz refluxra, amiben nincs jód?
- Létezik olyan tojás diéta, amiben szinte csak tojást kell/lehet enni?