Létezhet, hogy 12 hetes terhességet nem mutatnak ki a tesztek? (beszélgetés)
Értem, azt hittem te indítottad a fórumot.
Csinálj jobb képe, ha tudsz, mert így bizonytalan. De nagyon elmosódott, túl sokáig van a pisiben.
Így messziről, elmosódva, tükröződve, mintha pozi lenne.
Voltál 10-én orvosnál? Mert az írtad akkora kaptál időpontot. Látott valamit? Lehet, hogy cisztás vab azért nem jön meg és azért van esetleg halvány teszted. Bár nem látszik igazán semmi a képen. Közelebbről vaku nélkül készíts képet.
De ha augusztus végén 12 hetes terhes lettél volna, akkor mára már azért kellene hasadnak lennie és 1 hete az orvos egyértelműen látott volna babát!
Te amúgy mit szeretnél?
Egyébként a másik posztnál is írtam hogy jobb képet csinálj. Ez tükröződik meg messze van.
Szia ! Ha mar szet kell szedni a tesztet hogy esetleg lass valamit, akkor az bizony negativ. Nekem mindket terhessegemnel mar 9 nappal peteeres utan halvany pozitiv tesztem egyertelmu volt, nem kellett darabokra szednem. Neked a csik szurkenek tunik, az szaradasi csik, gondolom idon tul van.
Sajnalom, de hidd el mikor tenyleg babat varsz majd egyertelmu lesz a teszt.
Szellemcsík, mert fehér. Azt se értem miért ilyen elmosódott, túl sok pisit tettél rá?
Negatívnak látom.
A terhességi tesztek a HCG hormonra reagálnak. Ennek a hormonok a jelenlétét érzékeli, így tudja kimutatás a várandósságot, még a méhenkívülit is.
Nem fogytál sokat? Okozhatja oajzsmirigy probléma, stressz, valami gyógyszer, vagy PCOS stb.
Hány éves vagy ? Túl fiatal , serdülő ? Vagy kezdesz klimaxolni ?
Ajánlatos egy kivizsgálás...
Sziasztok.Utolsó menstruációm időpontja: június 10. Azóta már több terhességi tesztet is elvégeztem, (Zicherin, Prédikátor, One Step, X-epil) és mind, mind csont negatív. Viszont, menstruáció sehol, és tüneteim is vannak. Konzultáltam nőgyógyásszal, azt mondta kizàrt hogy terhes legyek. Időpontot vizsgálatra, majd csak október 10-re kaptam..:( Sajnos, magánba nem tudok menni..Ma reggel is végeztem első pisiből két tesztet is, (X-epil gyorsteszt (nem a tesztcsík), illetve One Step tesztcsíkot, mind 2 full negatív.
Nem tudom hova tenni a dolgot..Létezik, hogy mégis terhes vagyok, csak a tesztek valamiért nem mutatják ki? Előre is köszönöm a válaszokat, tapasztalatokat, segítséget!🙏🏼
További ajánlott fórumok:
- Volt itt valaki úgy, hogy UH-n nem látták a terhességet közben pedig a tesztek pozitívak voltak?
- Nem értem a terhességi teszteket, vitt titeket is tév útra egy hamis pozitív teszt?
- Mennyire lehet hinni a terhességi tesztek eredményeinek? Mennyire megbízhatóak?
- A terhességi tesztek mennyire 100%-osan megbízhatóak?
- Mennyire biztosak a terhességi tesztek?
- Létezhet tünet nélküli terhesség?