Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Lazac Dianna Lynn módra recept

Lazac Dianna Lynn módra recept

Elkészítési idő 40 perc

A Lazac Dianna Lynn módra hozzávalói:
4 személyre:
4 x 170 gr lazac szeletek
3 tojás sárgája
1 kk hideg víz
1 csipet cayenne bors
2 ek friss citromlé
125 gr olvasztott vaj
160 ml főtt garnélarák
125 ml őszibarackpép (friss)


A Lazac Dianna Lynn módra elkészítési módja:
Vastagságtól függően 10 percig süssük vagy pároljuk meg a lazacot. Habverővel állandóan verve dolgozzuk össze a tojássárgákat, hideg vízet, borsot,citromlevet. Tegyük a tojást vízgőz fölé. Keverjük míg besűrűsödik. Levesszük a vízgőzről és lassan keverjük össze a vajjal, egyszerre csak kevéssel. Mikor sűrűvé vált, és ahollandi mártáshoz hasonló, forgassuk bele a rákot és a barackot. Helyezzük a főtt lazacot a tálra, öntsük le mártással. Tetszés szerinti párolt, és nyers zöldségekkel tálaljuk. Jó étvágyat, a vendégváróhoz!


Kategória: Halas ételek receptjei


A lazac dianna lynn módra elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook