Lazac Dianna Lynn módra recept


4 személyre:
4 x 170 gr lazac szeletek
3 tojás sárgája
1 kk hideg víz
1 csipet cayenne bors
2 ek friss citromlé
125 gr olvasztott vaj
160 ml főtt garnélarák
125 ml őszibarackpép (friss)
A Lazac Dianna Lynn módra elkészítési módja:
Vastagságtól függően 10 percig süssük vagy pároljuk meg a lazacot. Habverővel állandóan verve dolgozzuk össze a tojássárgákat, hideg vízet, borsot,citromlevet. Tegyük a tojást vízgőz fölé. Keverjük míg besűrűsödik. Levesszük a vízgőzről és lassan keverjük össze a vajjal, egyszerre csak kevéssel. Mikor sűrűvé vált, és ahollandi mártáshoz hasonló, forgassuk bele a rákot és a barackot. Helyezzük a főtt lazacot a tálra, öntsük le mártással. Tetszés szerinti párolt, és nyers zöldségekkel tálaljuk. Jó étvágyat, a vendégváróhoz!
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Donyta, 2007. okt. 27. 13:22
A lazac dianna lynn módra elkészítési módja és hozzávalói.