Kozmetika otthon, gyorsan, egyszerűen, olcsón (beszélgetés)
Amit a hajfestek mellé adnak. Egyszer kipróbaltam. De jó ötlet ez a youtubos dolog. Szét is nézek. Hátha talalok rá vmi megoldast. ;)
Olyan vagyok mint Heisenberg a BB-ben. Mondjuk ő értett is hozzá. :)
Mármint milyen oxi?
Nézz kész recepteket a neten ha otthon akarsz kotyvasztani. Youtubon is vannak videók a témában.
Ja, értem. Hát, az is csak egy állapot. Egyebkent lehet igazad van. Az öregedés ellen úgy se tudsz mit tenni. Elkerülhetlen. Ezzel a sok kozmetikai gagyisággal meg csak a szépségipart hízlalod, hogy még több hasznavehetetlen dolgot dobjanak a piacra.
Nagyanyam is szinte semmit nem hasznalt a bőrére, oszt mégis olyan szép volt. Hideg vízben megmosta az arcát, kezét, egy kis kék níveát felkent az arcára ha volt otthon, aztan annyi.
Ó dehogy is :) Inkább fiatalabb koromban használtam mindenféle kencét,jó bevallom jó genetikát örököltem.
De így Nagymama korban már egyáltalán nem érdekel,megtanultam együtt élni az öregedéssel :)
Akkor először feloldom vízben, aztan hozzákeverem az olajhoz. Úgy se működik? Kipróbálom. Rontani már úgy se tudok a végeredményen. Sokat. :)
Most ezert nem akarok külön venni c-vitaminos olajat. Meg ilyan kis mennyiségben azt az összetevőt ami rá van írva, hogy az semmire se jó. 5% meg 1%, mi a lópikula az? Síma olajat is árulhatnának ennyi erővel a drogériákban.
A C vitamin vizben oldodik, az olajban nem fog, a viz olajban nem oldodik, emulgealni kellene szerintem, hogy jol el tudsz oszlatni.
Eloszor talan olvasgass a hazi pancsolashoz, ha kedved van hozza.
Banyának ugyan megfelelek,de én semmilyen kencét nem használok :D
Nem hinném hogy a C vitaminos tabletta krémként működni tudna :-)
További ajánlott fórumok:
- Sürgősen, tudna valaki nagyon gyorsan és nagyon egyszerűen elkészíthető magyaros étel (édesség, bármi...) receptet ajánlani?
- Tudnátok olyan süti recepteket írni nekem, ami gyorsan, egyszerűen elkészíthető és nem kell sütni?
- RIO Mikrodermabráziós otthoni kozmetikai készülék
- Hogyan lehet lemosni a műhót az ablaküvegről, gyorsan és egyszerűen?
- Pohárkrém recepteket keresek ami gyorsan egyszerűen kész és nagyon mutatós?Tud ilyet valaki?
- Hogyan lehetne őzike jelmezt készíteni egyszerűen, gyorsan? Minden megoldás érdekel!!!