Kodolányi János Főiskola (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata KJF államvizsgáról?
Sziasztok!
Esetleg van itt olyan valaki, aki volt a Társalkodó írásbeli nyelvvizsgán?? Esetleg tudna nekem küldeni S.O.S.-be kidolgozott levélmintákat??
Előre is köszönöm!
Kedves Kodolányisok!
Érdeklődni szeretnék, hogy nem tudna-e helyettem elmenni valaki egy Székelyföldi útra a főiskolával? Sajnos nem tudok elmenni!
22.000Ft, 5 nap, 4 éjszaka, napi kétszeri étkezéssel, utazással és a programokkal!
Az út: május 24-28 között lenne!
Hátha!
Üdvözlettel:
Adrienn
Sziasztok!
Levelezőn végzem, még a régi oktatási rendszerben a Kommunikáció szakot-Nyomtatott sajtó szakirányon.
Államvizsga B tételekre lenne szükségem.
Tudna valaki segíteni?
STATISZTIKA OKTATÁS!
Rengeteg vizsgafeladattal,
már 2 alkalom elég, hogy átmenj a vizsgán!
Tel: 06204540477
Az előzőből kimaradt, hogy csak ketten lennénk. ( Ez egy elég fontos info :))Van egy nagy közös nappali, jól felszerelt étkezős konyha. Külön-külön szoba, internet, kábeltv. Fürdőszoba mosógéppel felszerelt.
30 fix + rezsi, ami kb. 25/fő. Akit érdekel, még mindig nyugodtan írjon:)
Sziasztok. én most leszek elsős a kodolányin (Budapest, turizmus-vendéglátás szak), és a suli közelében albérletet keresek. Ha tudtok valamit, előre is köszönöm :)
lilla7varga@gmail.com
Sziasztok!
Ha albérletet keresel itt egy lehetőség! Budapesten az Örs vezér teréhez közeli Zsivora parkban kiadó 2-3 diák részére egy 1,5 szobás, részben bútorozott lakás. A közlekedés nagyon jó, HÉV, troli megálló a közelben.
Érdeklődni itt lehet: kpeter@kopeterv.t-online.hu
Esetleg valaki, aki idegenvezetőire vagy utazásügyintézőire jelentkezett Pécsre?
Aki Pécsre jár/járt, melyik koleszban lakott és milyen volt?
Sziasztok!:) Szeptembertől a Kodolányin, Fehérváron leszek kommunikáció média szakos,és kicsit aggódom,hogy mindenki idegen lesz:) Ha valaki szintén ide jön komm. szakra, dobjon már egy mailt, vagy vegyen fel nyugodtan msn-re. Szívesen beszélgetnék, jó volna ismerni pár embert.
email: szutsdiana@gmail.com
MSN:diane0628@windowslive.com
Jár valaki innen idegenforgalmi szakmenedzser szakra Siófokon?
Államilag támogatott ez egyáltalán? Felmentem a honlapra, de államilagra semmi sem utalt, ezzel szemben költésgtéritéses számok fel vannak tüntetve, akkor?
sziasztok! Én végzős vagyok a Kodolányi János Főiskolán turizmus-vendéglátás szakon:) Ha valakinek lenne esetleg kérdése, szívesen válaszolok:)
msn és email címem:
waterdead2@hotmail.com
üdvözlettel:)
Sziasztok
Szeptembertől a Kodolányira megyek (Budapest), szociális munka szakra.:)
Gólyatáborba nem tudok menni sajnos.. A sulit várom már nagyon,viszont nem ismerek senkit. aki szintén erre a szakra megy pesten, írjon :)
msn: dessybaby@freemail.hu
Sziasztok! : )
Szeptembertől én is a KJF ra járok szociális munka szaka,gólyatáborba sajnos nem tudok menni,de szeretnék megismerkedni olyanokkal akik most kezdenek mert senkit nem ismerek. Előre is köszönöm:)
Msn címem: cukorka_@hotmail.com
Wikicske!
Én is Orosházára mek szept.-től,úgyh felvettelek msn-re micike néven. Ne lepődj majd meg. :)
Sziasztok!
Szeptembertől én is a KJF ra járok majd intézményi kommunikátor szakra és a gólyatáborba is megyek.
Szívesen ismerkednék olyanokkal akik majd most kezdenek, és BÁRKIVEL BÁRMILYEN SZAKOSSAL!!
Ha már egy intézménybe leszünk minél jobb a több ismerős:)
e-mail: dooryy@citromail.hu
Sziasztok!
Orosházán Kodolányi János Főiskola idegenforgalmi szakamenedzser szakát kezdem el szeptembertől. Jó lenne ismerkedni emberekkel, aki tapasztalt vagy ugyanígy Orosházára jelentkezett.
Msn: brutmail@msn.com
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Főiskolai tandíjakról?
- Valóban rossz iskola a Kodolányi Főiskola? Emberi erőforrás szakra jelentkeznék a közelsége miatt választanám. De a vélemények elriasztanak.
- Kodolányi J. Főiskola mentálhigiénés képzése
- Kodolányi főiskola orosházi kirendeltség
- Kodolányi János Egyetem (Bp.) vélemények?
- Kodolányi János Főiskola Budapest Nemzetközi Tanulmányok szak