Kizártak a Teszveszről májusig... regisztrálhatom a lányomat, hogy tudjak vásárolni? (tudásbázis)
Szerintem az ajánlatnál rosszabb minőségű árura nem kényszerithetnek rá senkit, hogy megvegye.
Tegyél panaszt, írd meg nekik miért nem vetted át az árut. Ird meg, ellenőrizzék le az eladót , hogy nem azt a minőséget adja amit kinál.
Ugyanarról a lakcímről nem fogják elfogadni a regisztrációt szerintem.
Én is jobbnak tartanám,ha írnál egy levelet a tesz-vesznek és megírnád, hogy mi történt.Tuti hogy visszanyitják a fiókodat.Ennyit megér.
Szia:)
Én azért megreklamálnám a dolgot. Én is aktív teszes vagyok, de még ilyet nem hallottam.
"Felhasználói fiókját azért függesztettük fel, mert nem teljesítette vevői kötelezettségét, három alkalommal nem vásárolta meg a megnyert termékeket.
Amennyiben felveszi aukciós partnereivel a kapcsolatot és megvásárolja a termékeket, fiókját visszaaktiváljuk. "
..dehogynem! ..ha nem fizetsz, és nem veszed át a terméket kivágnak..!
Most kaptam a levelet, amiben ezt hozzák fel indoknak a kizárások okoként.
Bemásoljam?:))))
Mert egy embertől 3 negát kaptam, mert nem vettem át a cuccost.
Taliztunk, aztán mikor megláttam, hogy milyen állapotban vannak, majd' elhánytam magam..
A nő kért jutalékvisszatérítést, engem meg jól kivágtak!!
Ja, hogy még kiskorú..? Hát nem tudom. Talán. Próbáld meg.
Amúgy miért zártak ki..?
További ajánlott fórumok:
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Miért regisztrálnak és leveleznek más nőkkel társkereső portálokon a normális párkapcsolatban élő férfiak?
- Kizártak a Teszveszről! Hogyan tudnék újra visszakerülni?