Kisbabám lesz? (beszélgetős fórum)
Szia.
Teszteltėl?
Dehogy egyet.
Hisz tudod, hogy megy itt...
Nem baj, jobb is, ha a lényegnél maradunk.
Emlékeztek? volt az a "megtartani-nem megtartani" fórum, ott 40 feletti anyuka az első babát várja boldogan.
az baj,
az én unokám az egyik enyhén autista ,
néha bekattan,6-éves de már egy éve tud irni olvasni,
Ami az "öreg" kérdésed illeti: aligha számítasz öregnek szerintem.
Van itt a Hoxán olyan fórum is, ahol 40 fölöttiek a lombikprogramban reménykednek, egyiküknél sem merült fel az egészségi oldal.
Pláne, Nálad a harmadik baba lenne. Nem lesz semmi baj, ha valóban van valaki odabent! Nagyon vigyáznak az orvosok is a 35 fölötti kismamákra.
igazad van ird ki magadból,
csinálj tesztet minél hamarabb,
és ,igen az autizmus nem betegség,
Én mindenképp Ónanó véleményéhez csatlakozom.
Ha az a baba jönni akar, hadd jöjjön.
A kamaszok imádni fogják a kistesót.
Sziasztok!
40es anyuka vagyok, két kamasz lurkóval (nagyobbik lányom autista). Több mint 10 éve nem védekezünk a párommal, mert bár nem zárták ki, de nem adtak túl nagy esélyt a kismamaságra. (PCOS) Ezért ezt el is engedtük, és persze úgy lett volna helyes, hogy ennek ellenére is védekezünk, de mégsem tettük. Gyermekeim apukájával majdnem 20 éve ismerjük egymást.
Jelenleg ott tartok, hogy kb. 28 napos ciklusaim vannak. A tényállás szerint 4. napja késik (csütörtökön kellett volna megjönnie). Jelenleg hasogat reggelente a derekam (de mensi előtt is szokott), kicsit a hasam görcsöl időnként és puffadt, és a melleim is fájnak. Kaját sem tudok mindent megenni, időnként hányingerem is van, de igazából bármelyik a menzesz miatt is lehet.
Lehet klimax? Ha nem, és pocaklakó, nem vagyok túl öreg? Mi lesz, ha autista lesz a kicsi? Mi lesz, ha az idős kor miatt probléma lesz vele? Egyre csak a "mi lesz" - eken gondolkodom.
Ami csak fokozza az aggodalmam, hogy pár napja pokoli fejgörcsöm és rosszullétem volt, ezért ittam Flector port. Valamint az utóbbi időben sokat ünnepeltük, ezért néhány pohárral koccintottam is...
Tudom, tesztelni kellene, és orvoshoz menni, de nem tudok jelenleg boltba eljutni egy tesztért, leghamarabb csak szerda-csütörtök környékén, és FOLYAMATOSAN ez zakatol a fejemben és tök furán érzem magam lelkileg... És bevallom, már nem is tudom, hogy minek örülnék, ha negatív lenne vagy pozitív. ❤️
Van valaki hasonló helyzetben?
További ajánlott fórumok:
- 2012 tavaszán születik meg a kisbabám!!!
- Szülés közben meghalt a kisbabám...
- Nem hízik rendesen a kisbabám! Átlagban 120-140 ml eszik egy kajáláskor! Most 3 hónapos, és 3 hetes. Mit csináljak?
- Pénteken lesz a kisbabám 5 hetes, eddig nem fájt a hasa. Elkezdődhet még?
- Az 1 éves kisbabám magára rántotta a ruhaszárítót. Ugye nem lesz baja a picinek?
- 5 hónapos kisbabám néha a füléhez nyúl és úgy csinál, mintha vakarná kicsit. Ezután piros lesz neki egy ideig, de a hallójárata felé nem!