Ki szokott antikváriumokba járni? (beszélgetés)
Én is szoktam ott vásárolni,olcsó és jó.Mai világban nagyon drágák a könyvek, 1 árán 4-5 könyv kapható.
Én is szoktam antikváriumba járni és nagyon szeretek is mert jo könyveket lehet venni olcson.
A segítségeteket szeretném kérni!Többen írtátok hogy jártok antikváriumokba.Én egy könyvet keresek,de sajnos nálunk egyikbe sincs meg.
Nem nézné meg nekem valamelyikőtök?
A könyv címe:
Dr. Csávossy Elemér:Egy sír a Duna felett
Kérlek benneteket ha valamelyikőtök tud segíteni írjon nekem!
Köszönöm előre is!
Ha valamit nagyon keresek, általában ott is körülnézek, általában sikerrel járok. :-)
Kiskorom óta nagy könyvrajongó vagyok:))
Sokat járok antikváriumba!
Igaz, hogy mostanában a könyvtárból szerzem be az olvasmányaimat, de van egy-két könyv tervben,amiket meg kéne szereznem..
Szoktam volt, amíg be nem zárt az összes.
szoktunk bizony.Tegnap este megálapította a párom hogy másik könyvespolcot kell venni,mert nem férnek el rajta a könyveink:)
Szolnokon voltatok már az antikváriumban?Az is jó!
A Bartók Béla uton van egy a Körtér után,valamikor oda jártam,isteni volt.
Hehe, ugyanazt írtuk, pedig nem is olvastalak. :DDD
Lehet, hogy rokonlelkek vagyunk? :)
Imádom! Ha csak tehetem benézek, vannak kedvenc helyeim Pesten és Szegeden. Nagyon ritkán fordul elő, hogy kijövök könyv nélkül a boltból. :) Igazi kincseket lehet ott találni. Az antikvarium.hu-ról is szoktam rendelni.
Micsoda kincseket lehet ott találni!
Naná, hogy igen! Minden könyv féláron, kit érdekel, hogy már más is olvasta, sőt, sokszor vadiúj...
Járok mert a lányomat gyakran elkisérem.
Imádom!Igaz,nemcsak az antikváriumokat,a könyvesboltokat is.Órákig tudok nézelôdni a könyvek között.Sajnos a környékünkön nincs antikvárium,de ha olyan városban járok,hogy találok egyet,biztos nem hagyom ki.És a jobb antikváriumokban új könyveket is lehet találni sokkal olcsóbban,mintha boltban vennéd.
Én is imádom,órákig csak nézelődök...
Imádtam, rengeteg könyvet vettem antikváriumban!
Sajnos nálunk sincs, viszont ha a közeli nagyvárosban járunk mindig benézünk.
Szivesen mennék,csak én falun lakom,viszont az egyik online antikváriumot látogatom,illetve kiértesitenek az engem érdeklő könyvekről.
ha csak tehetem bent járok a városban,mindig benézek hogy milyen könyvek-és lemezek vannak,olyan jó a régi holmik közt nézelődni.
Mifelénk nincs már, amikor volt, sokat jártam. Rengeteg könyvet szereztem be így.
Néha benézek,de ritkán járok olyan helyen. Célzottan ha keresek könyvet,akkor ott is megnézem.
Szeretem az antikváriumokat,sok érdekes már-már elfeledett könyvet lehet találni.A másik nagy előnyük,hogy lényegesen olcsóbban meg lehet vásárolni a régebbi kiadású könyveket,mert az új könyvek ára a csillagos egekben van.
További ajánlott fórumok: