Ki milyen angol nyelvkönyvből tanul vagy tanít? (beszélgetős fórum)
bombocos, akkor Te biztos el tudod nekem mondani, hogy ha tok kezdo diakokkal vegig ertunk a Headway Beginner-en, akkor kezdjuk a Headway Elementary-t, vagy a Pre-Intermediate-t?
Az Elementary a nyelvtan elolrol kezdi, viszont lexikalisan ad csomo uj dolgot. Ezen gondolkodom!
Koszi
koszonom! en most kezdtem tanitani fel eve, hat rengeteg nyelvkonyv van, mind draga, de egyik sem tokeletes! A new English FIle nekem is tetszik, de alig par oldalas egy lecke, az keves, egyetertek.
Koszonom a valaszokat!
NEzem, Pesten eleg brutalok a nyelvorak dija! 45 perc 2500FT! WOW
én tanultam enterprise-ből, grammarway-ből, meg headway-ből....hát a legjobb az a headway volt...ott egyszerre gyakoroltuk be a szószedetet, meg a nyelvtant is :)
az enterprise-nak annyi előnye van csak hogy nagy szószedete van a könyv végén, bár huányzik a magyar meghatározása is a szavaknak :S a graamarway pedig a nyelvtant gyakoroltatja be nagyon...szerintem a legjobb választás a headway, annál jobb nincs szerintem :)
Most gondolok Headway vagy bármi hasonlóra...és mennyire elégedett vele!
Köszönöm
ZG
További ajánlott fórumok:
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?
- 5 évesen angolt tanulni?!
- Kellene egy könyv amiből jól lehet tanítani, és jól lehet tanulni angolul!!! Teljesen az alapoktól! Köszönöm a segítséget!
- Német nyelvkönyv sorozatot keresek alapfokról->középfokra felkészítőt! (Mint pl. angolból a New Headway) Tud valaki?
- Melyik angol nyelvkönyv a legjobb, ha középfokú szóbeli nyelvvizsgára készülök?
- Ajánlanátok olyan nyelvkönyvet, amiben az egyik oldalon magyar, a másik oldalon angol mondatok vannak?