Kézelemzés (beszélgetés)
Nem az a lényeg meddig, hanem hogyan.
Ha levonogatok a törött meg halvány csuklóvonalaim miatt, nekem is 40-50 év van benne, hiába hosszú az életvonalam, aminek az első fele szőrökből áll és vékony. de nem igazán zavar. Úgyis addig élek ameddig. ha sokáig sokáig, ha nem nem.
nem is 30 évet mondtak, hanem többet, de aggasztóbb, hogy mennyire halvány a 3.harmada
Állítólag hetedíziglen visszamenőleg lehet örökölni valamit. Valakinek hasonló tenyere lehetett mint a tiéd.
Mégsem haltál meg 30 évesen.
szerintem mindenkinek befolyásolható a sorsa,nap mint nap döntések elé kerülünk, és a döntés határozza meg a sorsunkat, meg külső tényezők is
de mikor megszületünk, már ki benne van a tenyerünkben a sorsunk, kisbabáknak is tele van már vonalakkal
anyámnak dupla az életvonala
nekem amúgy az a baj, h rövid is , elvékonyodó is, meg csuklóvonalak sincsenek :(
"A széles körben elterjedt vélekedéssel ellentétben a rövid életvonal nem jelent automatikusan rövid életet. Ahogyan a megtört életvonal sem a korai halálra utal, hanem életünk bizonyos szakaszának szükségszerű változásait mutatja. A dupla életvonal arra mutat, hogy az illető nehéz helyzetekben és betegségek idején nagy ellenálló erőt mutat fel, valamint tudományos sikereket ígér."
gy-magazin.hu/index.php?page=3&action=SHOW&id=3516
innen másoltam ki az idézetet
Hogy nincs kialakult sorsa , befolyásolható
De könyvek is leírják, hogy lehet életvonal nélkül élni
Talán egyiken sem, ha jól emlékszem.
egy olyan csaj ,akinek meg nem igazán látszott hogy lenne életvonala, ő meg 19 éves
Az egyiküknek az egyik kezén nagyon rövid volt, a másiknak meg azon a kezén amin néztük de tán a másikat is megnéztük és azon is, mindkettem élnek. Az egyikük 33 éve ,a másik 29
Igen, én senkinek sem láttam még rövidet...úgy látszik mindenki sokáig fog élni...
Rövidet én sem idősnek, de fiatalnak sem igazán, csak nagyon ritkán.
Nem azt, hanem a vitalitást.De én megnéztem már sok ember tenyerét, és egy idősnek sem láttam, rövidet.
Már régóta mondom én is ezt....
És melyik volt az a könyv?
Na ,ma végre megláttam az első olyan könyvet tenyérjóslásról, ahol írták, hogy az életvonal nem az élet hosszát mutatja.
Akkor írjunk a kézelemzésről (ujjak hossza, tenyérforma ,stbb, kinek mi a tapasztalata.
Konga fórum :) Mindenkit meggyőztem hogy nem kell figyuzni az életvonalat?
meg egy kisgyerekes anyuka írta, hogy az erős hosszúvonalas gyerek jó beteges volt, de a második rövid vonalas nem is beteges, sokkal jobb immunrendszerűnek tűnik .
Az egyik gyakorikerdeses hszben írták ,hogy valami hiperaktív egészséges 90 feletti idős nőnek van halvány , nem túl hosszú életvonala. Úgyhogy sanszos hogy még egészségügyi életminőséget sem mutat.
Igen,el van egy csomó betegséggel is az ember, de ha nem hagyja el magát és tevékenyen él, akkor hosszú és erős, ilyen családtagom van, akármilyen beteg, állandóan dolgozik, azért olyan erős és hosszú az életvnala, meg már nagyon idős.
A betegeskedés sem jelent feltétlenül nagyon súlyos állapotot,ami tönkreteszi az életminőséget, lehet "csak" macerásabb életet kell élnie valakinek. De olyan is van hogy tök egészségest hirtelen fiatalon elviszi pl. a szíve. Lehet hogy minőségi, sportos élete, csak kár hogy 22 évig tartott. Más mega cukrával meg az insulinjával elvan 86 évig.
Most nem is az a lényeg, h meddig élünk, hanem az, hogy milyen életminőségben.Szerintem az sokkal fontosabb, és azért azt mutatják a vonalak...Minnél mélyebb a vonal, annál tevékenyebb az ember,akinek meg elhalványul, na az már nem az egészség jele.