Keresztes Ildikóék válnak. Hallottad? (beszélgetés)
igen, interjú alapján mondtam véleményt (amit lehet).
Az, hogy ki mennyire szép vagy csúnya az szubjektív, ettől függetlenül én tényleg szerencsétlenül csúnyának látom, tehát nincs miért irígykedni rá. Sőt. Már csak azért sem, mert én kiegyensúlyozott családi életet élek, nincsen semmiféle frusztrációm meg szeretethiányom. Ugyan miért irígykednék rá? hm? Tipikus, hogy ha valakiről valakinek negatív véleménye van, rámondják hogy irígy. Hát ezen a szinten nem kívánok vitába szállni senkivel mert nincs értelme :D
igen, elég savanyú ábrázata van, szerintem is. Mondjuk a férje sem egy adonisz.
Hát egyàltalán nem buta,ne az xfaktor alapján ìtéld meg.Nézz meg egy interjùt vagy beszélj vele személyesen(ahogy én is tettem többször),és akkor megvàltozik a vèlemènyed!A rondàtòl meg messze van,sőt... De gondolom Te biztos szebb vagy!;) xD
Jò,ha valakinek savanyù a szőlő...elfogadom! :P
Most nézzétek meg,hát nem szépséges?!És édees!*_* :P
Amúgy meg a stílusa is fasza,és szimpatikus. ;D
Amúgy kész röhej,hogy Kicska otthagyta Keresztest emiatt a csaj miatt,mikor a csaj ronda szerintem,bár csak egy képet láttam róla,de egy életre elég volt!xDD
Amúgy akárki akármit mond,Ildi nagyon jól néz ki még ennyi idősen is,igaz,főleg azóta,mióta elvált.
Pl: [link]
Kicska nagy hülye volt,hogy otthagyta...én örülnék,ha Keresztes a barátnőm lenne,pedig jóval fiatalabb csaj vagyok,mint ő... :P
Ennyi... Szakított a magyar sztárházaspár
Keresztesék elváltak
Utolsó módosítás:
2012.06.29. - 05:56
Létrehozás:
2012.06.29. - 04:52
Tavaly ősszel lehetett hallani először a hírről, hogy komoly válságban van Keresztes Ildikó és férje, Kicska László házassága; az énekesnő és a zenész kapcsolata mára tényleg menthetetlennek tűnik, írja a Blikk.
hirdetés
Az X-Faktor mentora és az Edda basszusgitárosa 25 év együttélés, ebből öt év házasság után szakított, ám az igazi érzelmi hullámvasút a Blikk szerint csak ezek után kezdődött a pár életében.
Szinte minden héten valami új derült ki velük kapcsolatban; hol arról szóltak a hírek, hogy közelednek egymáshoz, esetleg ki is békültek, aztán kiderült, Kicska Lászlónak már új barátnője is van. Mind a ketten hallgattak az ügyet illetően, ha Keresztes Ildikó mégis interjút adott, akkor kerülte a témát.
A Story magazin szerdán megjelent számából azonban az derül ki, Ildikó és egykori szerelme hivatalosan is végleg pontot tett az évtizedek óta tartó szenvedélyes kapcsolatuk végére, azaz a bíróság a nyári ítélkezési szünet előtt kimondta a válásukat.
További ajánlott fórumok:
- Melyik dalt hallottad legutóbb? (Nem, amit feltétlen te akartál hallgatni, hanem ami csak úgy szólt valahonnan.)
- Guns n' Roses: Chinese Democracy. Hallottad már az új albumot? Megvetted már? Mi a véleményed?
- Ismered, hallottad már a "vifil" szót? :)
- Hallott már valaki Dr. Keresztes Balázsról?
- Fehérje és 3 keresztes genny a vizeletben, mi okozhatta?
- Ha van szívhanghallgatód mikor hallottad vele először a babád szívverését, melyik héttől?