Kellenek férfiak ide a hoxa.hu-ra? (beszélgetés)
Miért ne, bár igazán ez "csajos oldal":))))
aham..jöhetne még több is.
Nem baj ha vannak..sokszor viccesek..engem nem zavarnak...
termeszetes,hogy kellenek!
A legtöbb elrettentő példának :)
Kellenek.
Csak nem pakolóembernek vagy egyéb feladatokra :)
hát persze.én adok a töketleneknek sütőtököt.
Ugyan már! Most mért vagy ilyen?! :-D
Nincs itt semmi keresnivalójuk !!! Sokkal szívesebben csevegek nőkkel.
Béla
Miért ne jöhetnének férfiak is?
Sokszor jobban ,értelmesebben el lehet velük beszélgetni ,bármilyen témáról,mint némelyik nővel...tisztelet a kivételnek...
Igen! Ő a tökös szomszéd!
Te + a tökös legény vagy?
Te vagy a tökös szomszéd? ;)
No látod! Ilyesmikre gondolok én is!
persze,én is megkértem a szomszédot,hogy vágjon le egy két faágat,a másik meg fölajánlotta,hogy levágja a füvet,mikor sánta voltam.persze én is adok tököt,paradicsomot,ha van.
Már mér' sírnál?! Nehogy sírjál már! :-D (Hacsak nem örömödben! :-D)
Micsinájjjak?!?!
Sírjak? :DDDD
Az persze más dolog, ha napokig tartó munka van, és ráadásul kifejezetten szakmai végzettséghez kötött, akkor azt a mester is azért vállalja, hogy abból tartsa el önmagát és családját, de ha csak pl. egy fatuskót kell arrébb tenni 5-10 méterrel, vagy a szél felvitte a mosott ruhát a kémény tetejére, és hasonlók, az ilyesmiért nehogy már pénzt kérjen. Férjen bele a jószomszédi oda-vissza segítünk egymásnak kategóriába.
Hát én ezt honnan tudjam?! :-DD ...Csak hogy itt mindig nevetgélsz, az a gyanús! :-D
nálam,ha dolgozik valaki,azt pénzért teszi.nem mondom a kőművesek kaptak kávét,meg süteményt,mert éppen sütöttem.de olyan rendes volt a fiú,másnap hozott egy három az egyben,vagy mit.meg segített elültetni a facsemetéket.persze jól meg is kérték a munka árát.
Miért, te mit gondolsz, hogy én mire gondolok???
:DDD
Jaj, Hoponopoo!!! :-DDD Te már megint rosszra gondolsz!!!
És... igen, feltétlenül kikérném Joanna szakértői véleményét, mielőtt belemennék bármilyen kétes kombinációba! :-D
Bocs, Joanna, hogy így kibeszéllek a hátad megett!)
Freud papa ... khmmm ....
:DDDDD
Hajaj!
Most olvaslak figyelmesebben!
Nem "esténként", hanem ESETENKÉNT! :-D
Persze, persze, én is megnézném magamnak előbb. :-D (Már hogy eléggé úriember-e?)
Hááát! Te tudod! De ha azt az "esténkénti betevőt" keresni kell, én nem nagyon bíznék benne! :))
További ajánlott fórumok: