Kapszulás vagy párnás kávégép? (beszélgetés)
Az biztos, hogy a jó öreg kotyogós igazi kávét készít. Ezt hétvégén eddig is használtuk. De hétköznap én ebéd után iszom itthom, férjem a munkahelyén, amikor kedve van.
De ha beruházunk egyre, akkor gyorsan elkészül az egy-egy darab. A kotyogós "baja" a mennyiség. Nekünk kétszemélyes van. Nekem az sok, visszamelegítve nem szeretem.
Ha vendégek jönnek, többször kell főzni. És sokáig tart, mire elkészül.
Nálam mindig a párnásat iszod!
Tehát a párnás! :D
Ezt akartam mondani :) Nekem sajnos nem mindegy, hogy a napi 3 kávém mennyibe kerül. Senseo-t k
aptam, nem szerettem, elajándékoztam, abba 900 Ft körül van egy csomag párna, ami 16 darabos (56 ft/db)Ugyanez mondjuk kapszulában 1600 Ft (100 Ft/db) Marad a kotyogós egyelőre, vagy a Nescafé :)
Egyik jól menő munkahelyem révén rendszeresen ittam kapszulás kávét (Nespresso). Finom, krémes, de egy idő után hiányzott a hagyományosan főzött kávé íze.
Holott Nespresso-ba sok féle van, különböző ízkombinációk is vannak pl. karácsony tájt.
3.... az igazi szemes kávé...
A többi olyan, mint a férfinak a guminô.
köszi.
Lehet, hogy leteszek róla.
A rendes főzőssel az a bajom, hogy sokáig tart. Gondoltam, hátha ez praktikusabb.
Bár a párnásnál félek, hogy az olyan, mint teában a filter, a hulladék megy bele.
Már ittam mindkét félét, és ízre nem volt rossz. Van szemes, ami rosszabb ízű.
A parnashoz ajanlom ezt a topikot, idonkent a kapszulast is megvitattuk ott...
Sziasztok!
Szeretnék kávégépet venni. Melyiket érdemesebb?
Ketten kávézunk, van rendes hagyományos főzönk is, de az macerás.
Melyiket könnyebb beszerezni, a kapszulát vagy a párnát?
Köszi.
További ajánlott fórumok:
- Nespresso kapszulás kávégéppel kapcsolatos vélemények
- Milyen kávéfőző készíti a legfinomabb kávét?A kapszulásokról van valakinek tapasztala?
- Kapszulás vagy hagyományos kávéfőző. Melyik a jobb?
- Vajon a kapszulás gyógyszerek kapszulája ártalmas az egészségre hosszútávon?
- Martello vagy Nespresso, avagy kapszulás vagy kávépárnás?
- Normaflore vagy a kapszulás probiotikum? Melyik a jobb?