Jysk kanapé tapasztalatok, vélemények (beszélgetés)
Micsoda jó befektetés volt tizen-ezerért késeket és élezőt venni!
Azóta sem nyeszetelek, hanem vágok. Még a régebbi késemmel is.
Nem tudom, emlékszel-e az MDF bútorokra, azokat külön kérésre szerelték, ha kihívtad a szolgálatot, és persze díj ellenében.
Volt a szekrényeiben valami rettenetes vasalat, speciálisan MDF találmány. Mire arra rájöttél, háromszor is visszamentél a boltba megnézni, hogy is van.
És akkor még nem volt Net!
Lehet bizony. :D
Az az egy év meg mindegy, csak utánanéztem, mert nekem a Jysk még újnak tűnik az emlékeim szerint.
Úgy látszik, 50 fölött lelassul az idő.
Ahogy a hús szeletelés is ingyen volt régen. Tegnap vett férjem 5 szelet tarját, + 50 volt, mert szeletelve kérte.
Gondolom, legújabb az lesz, hogy ahány szelet, annyiszor 50 ft.
Úgynevezett "rendes" bútorboltok voltak régen. Na ott, azokban mindent összeszerelve adtak. Igaz, szétkapták, mikor behozták, de összerakva hagyták ott, és nem felárért, x ft. volt a bútor és kész.'92-ben vett Anyu nekünk egy 600 ezres szekrényt, volt 1 óra, amíg illesztgették, + költség nélkül.
Ez csak most divat.
Akkor 14, az sem most volt.
De ahogy próbálok visszagondolni: 7. éve dolgozik itt, előtte 5 év egyetem, akkor másodikos lehetett a gimiben? Könnyen lehet.:)
Melyiket adják összeszerelve? :D
Home maxból rendeltük a bútorokat, egyik sem volt összeszerelve. 10%-ot kellett volna az összêrtêkből fizetni, ha összeszerelêst is kérünk. Az 35 ezer forint. 10.500 Ft - êrt hozták fel a másodikra.
További ajánlott fórumok:
- Ikea ektorp 3 személyes kihúzható kanapé van valakinek? Tapasztalatok?
- Lecserélnénk a kanapénkat de annyiféle anyag létezik, hogy elbizonytalanodtam. Milyen anyagból érdemes? Mik a tapasztalatok?
- Mi a tapasztalat az Ikea Vilasund kanapéjáról?
- Jysk kanapéágy - van valakinek tapasztalata róla?
- Euro kanapétól vagy Andantetól vegyek bőr relax kanapét? Segítsetek, ha van már tapasztalatotok!
- Van valakinek tapasztalata a Kanapékirály bútoraival kapcsolatban?