Jó lenne, ha nem kéne holnap dolgozni menni, de kell. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szomorú, ha valaki nem akar helyettesíteni. Amikor pl. az illető szabin van, őt is helyettesítik gondolom. Nálunk a munkaköri leírásokban benne van, ki, milyen feladatban helyettesíti a másikat. Mindenkinek kell hogy legyen helyettese. Én pl. 3 kolléganőmet is tudom helyettesíteni. Előfordult hogy mindhárom egyszerre ment szabira. Nyilván több olyankor a munkám, de megoldom.
Férjem mondja néha, hogy nem érti miért csinálnak akkora problémát egyesek a helyettesítésből. Neki is van helyettese és ő is helyettesít más vezetőt. Ráadásul neki egy más szakterület vezetőjét kell helyettesíteni. Mégsem problémázik.
Én egyedül vagyok...év végi helyettesítést még dupla pénzért sem vállal senki. Kifejezetten nyugdíjas műfaj.
Tavaly látogattam karácsonykor a kórházban, két olyan idős nővér volt, mint az országút. El tudom képzelni a számítástechnikai feladatot :)
További ajánlott fórumok:
- Holnap hétfő és dolgozni kell menni
- Nőgyógyászatra bejutok időpont nélkül is? Keddre kaptam időpontot, de csak holnap érnék rá elmenni és fontos lenne. (kórház)
- Úgy tervezem, hogy holnap nem megyek dolgozni, mert lehet,...
- Milyen időjárás az, amikor nem lennél hajlandó kerékpárral menni dolgozni?
- Jó lenne ma meg holnap nem dolgozni. De már mindegy.
- Betegszabadság után holnap már mennék dolgozni, de még nem kaptam meg az igazolást, hogy munkába állhatok. Mi a teendő?