Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Jó lenne, ha nem kéne holnap dolgozni menni, de kell. fórum

Jó lenne, ha nem kéne holnap dolgozni menni, de kell. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

14. LBO (válaszként erre: 12. - Globus)
tegnap 09:26

Szomorú, ha valaki nem akar helyettesíteni. Amikor pl. az illető szabin van, őt is helyettesítik gondolom. Nálunk a munkaköri leírásokban benne van, ki, milyen feladatban helyettesíti a másikat. Mindenkinek kell hogy legyen helyettese. Én pl. 3 kolléganőmet is tudom helyettesíteni. Előfordult hogy mindhárom egyszerre ment szabira. Nyilván több olyankor a munkám, de megoldom.

Férjem mondja néha, hogy nem érti miért csinálnak akkora problémát egyesek a helyettesítésből. Neki is van helyettese és ő is helyettesít más vezetőt. Ráadásul neki egy más szakterület vezetőjét kell helyettesíteni. Mégsem problémázik.

tegnapelőtt 23:14
nekem nem kell .
12. globus (válaszként erre: 11. - LBO)
tegnapelőtt 14:22

Én egyedül vagyok...év végi helyettesítést még dupla pénzért sem vállal senki. Kifejezetten nyugdíjas műfaj.

Tavaly látogattam karácsonykor a kórházban, két olyan idős nővér volt, mint az országút. El tudom képzelni a számítástechnikai feladatot :)

11. LBO (válaszként erre: 9. - Zena01)
tegnapelőtt 13:50
Igaz, hogy ezekre a napokra meg kellett hagyni a szabikat, de nem bánom. Nálunk ez a 3. év hogy nem kell dolgoznunk, eddig hiába volt közig. szünet, ránk nem vonatkozott. De most már igen. 25 éve dolgozom ezen a munkahelyen, mindig megosztottuk a szabikat a kolléganőkkel, 1-2 napot kellett max. bemennünk ünnepek között, nem is volt gond, de azért így sokkal jobb hogy nem kell bemennünk egyáltalán.
tegnapelőtt 12:50
Ezt a 2 napot megadhatták volna...
9. zena01 (válaszként erre: 7. - LBO)
tegnapelőtt 12:01
Régen én is itthon voltam két ünnep között évekig. Nagyon jó volt.
tegnapelőtt 12:00
December 25-26-án és január 1-jén voltam itthon. A többi napon dolgoztam. Hétvégén is.
7. LBO
tegnapelőtt 09:57
Én majd csak 6-án megyek. 13 napot vagyok itthon egybe. Ez így nagyon jó. Bevezették a közigazgatási szünetet nálunk is, így a két ünnep között nem kell bemenni dolgozni, már egy-két éve.
6. semleges (válaszként erre: 4. - Globus)
tegnapelőtt 09:22
Én is.
5. globus (válaszként erre: 4. - Globus)
tegnapelőtt 07:59
Mondjuk az nem normális, hogy minden munkaszüneti napra elzárják a fűtést, és 13 fokra jön be az ember... dupla hosszú ujjú, csizma :D Ma felkészültem, de a hétfői egy hetes jégveremre nem.
4. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 07:06
Mi dolgoztunk 30-31-én, megyek ma es holnap. Sőt, két szombaton is decemberben 😀 sosem lehet eléggé szorgalmasnak lenni 😁
3. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 1. 23:59
Semmit se "KELL", mondja Csernus! 😄
jan. 1. 20:32
Én is dolgozom már holnap. Sebaj, mindjárt hétvége:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook