Én is nőgyógyászati gondra szedtem. Nekem semmilyen mellékhatása nem volt, 2 dobozzal szedtem be, közben elkezdtem szedni multivitamint, amit azóta is szedek. Én nem éreztem különösebben, hogy használt volna...
Nekem nőgyógyászati problémára írta fel a doki. 3 hónapos kúra volt elő írva, de már 2 hét után 16 mellékhatásból 11 jelentkezett. Többek között a fejfájás, szédülés, hányinger, hányás, rosszullétek, fáradtság és ami nagyon gáz volt: bőrkiütés. Viszketett, égett, hólyagos volt. Több helyen is.
A doki azonnal abba is hagyatta a kezelést, pedig a betegségemre ez lett volna az egyetlen gyógyszer!
Nem riogatni akartalak, csak azért írom le, hogy ha akármi mellékhatást észlelsz, rögtön menj orvoshoz!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.