Ismertek Magyarországon eldugott kis falvakat, ahol van kiadó szállás? (tudásbázis)
nem tudom mit szólna az én siket kutyám egy vadászathoz, ha nem hall semmit, de köszönöm!:)
amiket linkeltem, 100%, hogy vihető kutya is. A Gyarmati vendégházba vadász idényben olasz, stb vadászok is járnak. Ők is kutyások.
köszi, anno, régebben vendégházat béreltünk ki, csak mi voltunk ott, kb. 10 ezer volt naponta. de mi csak 1-2 napra mentünk. valami ilyesmi kellene, majd utánanézek még. köszönöm az eddigi segítségedet is!
Amikor én kerestem oldalt volt szűrőlista és miután kiválasztottam a kutyabarát opciót ezek maradtak. Remélem találsz azért megfelelőt. Kisebb panziókba szerintem könnyebben beengedik a kutyust is
3-at néztem meg – eddig, de egyik se jelezte, hogy kutya vihető.
ha eldugott kis falvak, akkor nézd meg ezeket:
[link]
Itt meg 14 van :D Mind kutyabarát elvileg.
[link]
9 szállást találtam Boldogkőváralja közelében ahová kutyus is vihető, szóval ha az az álom akkor hajrá ;)
köszönöm, mindenképpen megnézem, csak mi a kutya miatt "nehezebb" helyzetben vagyunk.
utoljára Salgóban voltunk, és egy egész házat kellett kibérelni, hogy a kutymorgót befogadják.
ezért vannak a tudásbázis kérdések kiírva, különben meg a neten minden fent van:)
Miért nem hívod fel őket? Vagy keress rá a neten.
tulképpen boldogkőváralja az álmom, de nem tudom, hogy kutyát befogadnak-e a szállásba?
Ha nagyon eldugott hegyes-völgyes-erdős helyet keresel, akkor Telkibánya vagy Szanticska egész jó hely, és az árak sem vészesek, legalábbis évekkel ezelőtt megfizethető volt. :)
köszi, előre is!
kutyával kéne menni, eddig (régebben) találtunk olyan szállást MO-n, hogy beengedték.
Én láttam egy ilyen helyet, csak most nem jut eszembe, hogy melyik. Majd később meg próbálom keresni.
hát én is ilyet keresnék, csak tó lenne a közelben.
Boroka Vendégház Kács, Bükkben van. Mi voltunk ott nagyon jó volt. 2500 Ft/éjszaka. Nyugodt nagyon szép hely!
Az Országos Kékkör útvonalán és közelében elég sok apró település található. Nekem leginkább az Őrség tetszett, de Zemplén is gyönyörű az összes többi mellett. Én most ismerkedem az alföldi résszel, de a lapossága/hegyek nélkülisége ellenére is vannak benne szép helyek.
Szia! Csajág. Közel a Balaton. Ott van egy isteni szálláshely. Familia Vendégház. Kb. 2 hónapja voltunk ott. Jó nyaralást!
Falusi turizmust beírod a keresőbe, biztos találsz. Ajánlom az aprófalvas Zala megyét. Kellemes nyaralást!
Nem tudom melyik része érdekel az országnak. Mifelénk sok helyen van kiadó szállás, Mikóháza, Vilyvitány, Alsóregmec, stb.
További ajánlott fórumok: