Ismeri valaki Gyula városát? (beszélgetés)
Megszépül az Almásy-kastély Gyulán :-)
www.gyulaikastely.hu
"A kastély leendő komplex hasznosítása
három fő pilléren nyugszik:
múzeumi/látogatóközponti fejlesztés
közösségi terek kialakítása (kulturális rendezvénytér)
kastélypark revitalizációja"
2 hét múlva megyünk Gyulára egy hétvégére. Csütörtökön este megyünk és vasárnapig leszünk.
Lesz akkor vmi program a városban? Neten nézegettem de nem nagyon találtam dolgokat.
Mit lehet ott csinálni a városnézésen, váron és fürdőn kivül? A közelben van vmi látnivaló? Esetleg Békéscsabán?
A várnál lévő tóban lehet horgászni? Mert az ideális lenne.
Szia, én Gyulai vagyok. persze, hogy van egy pár tó. Sok kiadó ház is, ha lehet priviben válaszolok, ha kérdezel.
Már rég működött a fórum, de hátha vagytok még.
Anyunék Gyulára szeretnének menni nyaralni, és horgásztó melletti kiadó házat keresnek. Van egyáltalán horgásztó?
Kérlek segítsetek, mert a neten nem sok infót találtam!
mi a Carpe Diem apartmanban voltunk. csak 2 éves az épület, gyönyörű tisztaság van.
Ezért megyünk mi is ritkán olyan helyre, inkább csak kimegyünk a telekre :)
Én is az olyat szeretem, de a pénztárcánk tartalma ezt nem teszi lehetővé...
Én kényelmes vagyok, és csak olyan helyre szeretek elmenni, ahol kiszolgálnak teljesen... ha nem ilyen helyre vágyom, akkor Pároméknak a Duna mellett van egy telkük, és oda megyünk le :)
nem hotelben voltunk hanem apartmanban. Rózsa Apartman ház, Nagyváradi út 50. Nagyon szupi volt, csak ajánlani tudom
Melyik hotelben voltatok?
Mi is ott voltunk július elején 4 napot és nagyon jó volt :)
Úgy látszik, Gyula egy jó hely lehet, majd egyszer én is elmegyek oda a Párommal :)
sziasztok! én is örülök hogy jól sikerült. én csak olvastalak titeket, szombaton jöttünk haza Gyuláról,ott nyaraltunk 1 hetet. nagyon szuper volt.
De jó! Ez tényleg nagy öröm és meglepi lehetett!!!
Hát, nem kicsit. Anyunál akkor hatásos egy meglepi, ha elsírja magát... most is ez volt :)
Elmentek reggelizni, és mire visszaértek, ott volt a szobájukban a rózsa és a pezsgő, és pár perc múlva maga az igazgató egy pincérrel együtt vitte a tortát és gratulált nekik külön. Szóval, jól sikerült, én csak ajánlani tudom az ilyen jellegű meglepiket, mert hatásos :)
Idetévedek, direkt elmentettem a fórumot a kedvencekhez. Köszi, hogy megírtad és nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a meglepi. Gondolom Anyudék is nagyon örültek és valóban meglepődtek :)
én pesti vagyok, és már felnőtt fejjel tévedtem gyulára egy munka miatt tavaly nyáron - és az állam leesett, hogy micsoda szép kis város!
Tényleg szép város, ha el kellene költöznöm innen azt hiszem oda mennék. Nekem pedig a dédnagymamám lakott Gyulaváriban. :))))
Ez igy van ahogy leirtad Gyula nagyon szép alföldi város én gyerekkoromban minden nyáron a nagynénémnél nyaraltam Gyulaváriban a Bajcsy Zs utca 28 szám alatt de sajnos már nem él 1998-ban halt meg.Ott laknak az unokatestvéreim is.
Sziasztok! Én is Gyulai vagyok. Nagyon jó ötletnek tartom a meglepetést a fürdővárosban. Nem akarom reklámozni,de le kell jönni és kipróbálni a lehetőségeket. Nagyon tiszta, virágos, szökő kutakkal teli kis alföldi városka. Kis csodaország!
Juppppi :)
Látod mondtam, manapság semmi nem gáz :)
Remélem sikerül a meglepi, biztos nagyon örülni fognak majd a szüleid :)
Írt a hotel tulaj, azt mondta h megoldható a torta, pezsgő meglepinek :) úgyhogy tök örülök neki, még a várfürdőtől várok reakciót.
Szép estét :)
Igazán nincsmit :)
Júliusban leszünk mi is Gyulán :) (8-11)
Remélem az ötletek legalább 1 részét sikerül majd megvalósítani!
Jó spinningelést és szép napot Neked is :D
Köszi h megtárgyalhattam Veled :) Azért még szívesen fogadok más ötletet is, nem biztos h ezek lesznek, júliusig van még idő... :)
Már csak fél óra és indulok spinningelni! Végre, már vártam! :)
További szép napot csokimókus!
szerintem bőven-bőven elég ;)
Jól van akkor, nem csak én gondolom így! Sztem bőven elég lesz az, hogyha sikerül, akkor a szállodába pezsgő+torta, várfürdő 1+1 masszázs, várszínházba 1+1 jegy és még előtte való hétvégén, amikor otthon vannak, Öcsémmel közösen főzünk vmit :)
Szerintem a megszervezés kicsit túlzás lenne. Mert eleve az ö döntésük, hogy akarnak e újra esküdni. Én szüleim meg a nagyszüleim is azt mondták, hogy ők nem esküdnek mégegyszer, mert elsőre is komolyan gondolták, és a lényeg, hogy együtt vannak. Meg az én véleményem, hogy a házassági évforduló két ember dolga, oké, hogy a gyerekek meglepik a szülőket, de végülis két emberen múlik, hogy még mindig együtt vannak, tehát lepjék meg ők egymást :)
Nem kicsit :DDD
Amúgy a 10. bejegyzésemről mi a véleményed?
További ajánlott fórumok: