IPL villanófényes kezelés - valaki próbálta már akne, mitesszerek eltüntetésére? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én tavaly ősszel csináltam végig 16 kezelést a Blahánál.Az elején súlyosbodott, majd felváltva jöttek a gyulladásos és gyulladásmentes időszakok. Érezhető volt viszont, hogy ha jön is akne, az már nincs olyan mélyen, mint előtte.Februárban még el voltam keseredve, hogy semmit sem ért a kezelés,mert a felszínen volt akne.
Ezenkívül megállapodtam a Gerovital Plant nevű arctisztító gél és hidratáló krém mellett, talán ez is benne volt,abban, hogy mára csak a hegek maradtak.
Kipróbáltam.
Semmit sem segít, csak a pénztárcád lesz karcsúbb tőle!!!
Sziasztok
Most érdeklődtem egy másik fórumban ezzel kapcsolatban. Nagyon érdekel engem is !!!
Hátha oda ír vki!
Közepesen súlyos aknem van, már szedtem Roacuttant, mindent kipróbáltam, de nem javult tartósan. Most az IPL fénykezelésen gondolkozom. Örülnék, ha megosztaná velem a tapasztalatát, aki már kipróbálta hasonló problémára.
Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében?
- Régóta meglévő pattanások, mitesszer
- Narancsbőr eltüntetéséhez milyen kezeléseket próbáltatok, milyen eredményekkel?
- A reggeli pisi tényleg jó mitesszeres, zsíros bőr kezelésére?
- Az arcon lévő pattanások miatt megmaradt hegek eltűntetésére melyik kezelés a legjobb? Gyógynövényes mélyhámlasztás, dermaroller kezelés..?
- Heg, hegek lézeres kezelése, eltüntetése