Intim gyanta, de hogy? (beszélgetés)
nem fogjatok elhinni, de nekem a baratom gyantazza a labam, honaljam es "ott" is.
elöször egy kicsit esetlen volt, de most mar profi.
Wow,én nem bírnám,inkább maradok a borotvánál:):)
Egyszer lábon kipróbáltam,de azt hittem meghalok!!!
Igen,úgy tudom,Debrecenben.:-)
És hát igen,ha csak páran mennek el naponta,akkor is megéri neki.:-)
4-5 ezer?:-o
Mondjuk egy nagyvárosban vagy fővárosban még oké... De egy kisvárosban, ahol én dolgoztam, ott szerintem nincs az a hülye, aki ezt kifizetné:)
háhá :-)))
pedig állítólag van olyan kozmi,aki erre szakosodott,mást nem is csinál és kuvajól megél belőle.Gondold el,egy teljes gyantáért elkér 4-5ezret,és szerintem nem kell neki egy óra.:-)))
félre kell tenni a gusztust,becsukni a szemet és tépni!!!:-DDDDD
De sajna nekem sem megy...:-)))
hát nem egyszerű művelet,sokan nem is vállalják.
viszont tudok olyat,aki csak ezt csinálja,és baromira jól megél belőle,mert szerintem ez is olyan bizalmi dolog.ha egyszer elmentél valahová,ahol még elégedett is voltál,nem mész másikhoz "beterpeszteni".:-)
szakosodni kéne...:-DDD
Na annyira azért nem kell beterpeszteni :D
Egyébként aki intim gyantát csináltat, annak is csak az első alkalom a ciki, az pedig a kozmetikuson múlik, hogyan sikerül a gátlásokat elnyomnia.
Nekem csak pár intim gyantás vendégem volt, de nem bántam, marhára macerás a dolog. Mostmár nem is csinálom.
Jó gyorsan! :)
Ez a legjobb tanács :)
Nem értem...
Akkor te nem csupaszra gyantáztatod?
Azért mondjuk, hogy vesse le a bugyit, hogy ne legyen gyantás. Egyébként is minden kézre szükség van, hogy jól ki lehessen feszíteni a bőrt, nem pedig a bugyit húzogatni.
Jobb helyeken van papírtanga, azt fel lehet húzni, bár csupaszhoz inkább a semmi viselete a legjobb :)
hihi
nekem csak az esküvőmre volt,meg utána praktikus volt a nászútra.Tényleg nagyon j utána,de iszonyatos fájdalom,én úgy leizzadtam,mint aki kilométereket futott.:-D
Ja,igy már mata világos,miért voltak azok a horrorfilmekbe illő sikoltások...Nagggyon fájhat!!!
Minden elismeréem,tényleg,ha ezt kibirod!!!
É.
hihi
jól képzeled:-)
de hogy a kérdésre válaszoljak,van,aki koppra kéri,van aki hagy középen egy kis csíkot.:-) De olyan is van,aki tényleg mindenhonnan kitépeti:-)