Hűtőmágnes gyűjtők ide (beszélgetés)
Szép napot mindenkinek! Nagyon szeretnék vásárolni ha lehet Norvégia és Mexikó hűtőmágneseket! Esetleg tudok cserébe is adni ha kell: plüss kutyust, Bart Simpsonosokat, kutyásakat, delfint, virágot, Nutellásakat, Milliset, tigriseset, Mike-ot, DVSC-t.
sziasztok! A kisfiamnak szeretnék Paula bocis hűtőmágnest, ha van valakinek eladó, írjon rám itt. köszi
Tiszteletem!
Cserélnék,vagy esetleg vásárolnék külföldi országokról és városokról hütömágnest.
Föleg San Marino,Montenegro,Dánia,Svédország érdekelne elsösorban.
Aki cserélgetne irjon nyugodtan!
Sziasztok!
Engem a Paula pudingos hűtőmágnesek érdekelnének!
Keresem a két féle barna bocisat, a kutyásat és a cicásat!
Cserébe van: kakasos,sima Paulás,kislányos és a boci a fánál.
Légyszi privibe írj,ha tudunk cserélni! Köszi
Sziasztok!
Pickwick-es sárga macis hűtőmágnest cserélnék zöld hátterűre!Már csak ez hiányzik!
Ide is írhattok:gyongyusz84@freemail.hu
Gyöngyi
Sziasztok!
Animal Planet-es hűtőmágneseket gyűjtünk.
Cseréink: 2, 16, 24,25,27,33,47
Keresem: 1,7,8,11,12,13,20,21,22,26,30,31,32,34,
36,37,38,39,40,46.
Válaszaitokat az esztokai@freemail.hu címre várom.
Köszi
Eszter
Én is gyűjtöm, de válogatás nélkül, az unokáim örömére.
Jönnek és akkor rendezgetik.:)
A Las Vegas-it irigylem tőled...:)))) Köszi, de a magyar városokat nem gyűjtöm.:)
Nekem ami városos, vagy ország: New York, Pula, Barcelona, London, Cancun, Rhodos, Róma, Corsica, Malta , Paralia, Israel, Tolo, Siófok, Los Angeles, Las Vegas, Sopron.Most megyek Zalakarosra, onnan hozok Neked is, ha az itthoni városokat is gyűjtöd.
hű, ez komoly???? imádlak - már bocs, de ennek nagyon örülnék. Irok privit.
No, írj 1 privit, pontos lakcímmel,és megy a 'Párizsos' mágnes.....
Szép gyűjteményed lehet. Egy Párizsira nekem is nagyon fáj a fogam, remélem egyszer összejön.
Én kizárólag "dombornyomásos" mágnest gyűjtök, és csak olyat, amire rá van írva a város ill. ország neve :) Szüleim nagy világutazók, Ők hozzák nekem mindig a legklasszabbakat. Kozmetikus vagyok, a vendégeim tudják a 'mániámat' így meglepnek ők is. a felkapott tengerpartokról,városokról már van. Ami Különleges, és 'messziről' jött : Zanzibár, Tanzánia,Isla Margarita, Japán, Kína,Bali, Maldív szigetek, New York, Niagara vízesés,Dél Afrika,Brazília, Új Zéland.... De a kedvenc mágnesem : Párizs Eiffel Torony :)
tök jó, én is most azokat gyűjtöm főleg. minden ismerős mozgósitva van, ha nyaralni megy. Tegyetek fel képet, ha tudtok. Persze a lapmágnes is rengeteg, de azt hiszem azokat most kicsit meguntam, lehet tul sokan lettek?
Sziasztok!
Édesanyám és én is gyűjtők vagyunk :-))) Mindenféle van... :-)))
A hűtőnk már lassan tele van! Épp a minap mondtam anyunak, hogy kéne még egy hűtőt venni, hogy legyen hely a mágneseknek! :-)))
Szia! Én is 'mániákus' gyűjtő vagyok. de kizárólag csak országok, városok hűtőmágneseit gyűjtöm. ja és csak külföldit:) nagyon sok van, és igazán különleges helyekről is van már....
Én is nagy gyüjtő vagyok, szisztok:)
nem baj, értettük.
Én is már több éve, nem is tudom, de már mind a két hűtőm tele van , lassan borulás lesz.
Ti mióta gyűjtittek már lassan 5 éve!!:)
Szia!
Én is gyűjtöm őket nagyon szeretem van már nagyon sok,de sajnos törik is mert kisfiam előszeretettel pakolásza,de ezeket megragasztom! :)
Olyan emberkéket keresek, akik szintén gyűjtik a hűtőmágneseket, ill. cserélnek is.
Ha valakinek van felesleges külföldi mágnese azt meg is venném. A lányom gyűjti, mindenféle országból van már neki.
További ajánlott fórumok: