Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Huszonéves korban változhat az ember természetes hajszíne? fórum

Huszonéves korban változhat az ember természetes hajszíne? (tudásbázis)

13. l.luiselotte (válaszként erre: 12. - MZsanett)
2016. márc. 3. 19:28
igen, de huszonév alatt, és 20 éves koruk után után volt erőteljesebb a sötétedés. Férjemnél is, fiamnál is.
12. MZsanett (válaszként erre: 10. - L.luiselotte)
2016. márc. 3. 16:07
Világos szőkéből fekete? Az azért nem semmi, egyik végletből a másikba.
2016. márc. 3. 12:46
ja, őszülhet:)
10. l.luiselotte (válaszként erre: 7. - 74eb6f8385)
2016. márc. 3. 11:51

szerintem akár szül, akár nem szül , a világos hajú gyerekek túlnyomó része felnőtt korára besötétedik. Férjem is fiam is kiskorfukban fehérhajúak voltak, ill,. még érettségi táján is világosszőkék. A férjem fekete lett, de a fiam is 25 éves korára nagyon besötétedett,

Én mindig is fekete hajú voltam, gyerekkoromban is, és most is, ettől már csak világosabb leszek ....

2016. márc. 2. 15:03

Kislánykoromban világosszőke egyenes volt a hajam.

Bár már nem huszonéves vagyok, hanem harmincvége, de az évek alatt folyamatosan barnult be a hajam, és lett hullámos.....

2016. márc. 1. 20:49

Akkor ezek szerint nem vagyok vele egyedül:) Mindig is untam a hajszínemet, szóval remélem, befeketülök és akkor nem kell festeni.

A családom fele amúgy fekete göndör hajú, a másik fele pedig világosbarna-barna, én inkább ez utóbbiakra ütöttem.:)

2016. márc. 1. 19:30

" Szülés után – a hormonális változások következtében – a haj sötétebb színűvé válik (Pease és Pease, 2002)."

[link]

17 éves koromban kezdtem őszülni:), azóta festem a hajam. Különben valahogy így néznék ki.:)

[link]

6. trapiti (válaszként erre: 1. - MZsanett)
2016. márc. 1. 18:30

Igen. Tesóm középszőkéből lett a terhesség alatt sötétbarna. Ráadásul nemcsak a színe lett más hanem be is göndörödött neki, egészen gyűrűsre, előtte éppencsak hullámos volt. Szülés után is megmaradt neki barnának és göndörnek.

Az enyém nem változott hirtelen, de az évek múlásával azért sötétebb lett mint gyerekkoromban volt.

5. Maruszja (válaszként erre: 4. - 1967f14e72)
2016. márc. 1. 18:25
Nemcsak a feketét nem úgy fogja be a festék ha már ősz az ember. Én már legalább 2 éve kínlódok a hajam színével. Én szőkére festetem, de miután nem egyenletesen őszülök, ezért a festék hatására 3 színű szokott lenni a fejem. Azt mondta a fodrászom, ki már több tíz éve a fodrászom, hogy ilyen még nem volt, hogy ennyire nem sikerült neki festeni. Bocsi, hogy nem a kérdéssel foglalkoztam.
2016. márc. 1. 17:34
Nekem a sötétbarna lett egyik napról a másikra fekete,most már őszülök is ami sokkal feltűnőbb fekete hajnál.Ráadásul a festék sem úgy fogja be a feketét ahogy szeretné az ember lánya..
2016. márc. 1. 17:22
Igen.Bizonyítékom van rá! Hajdanában-danában tejfölszínben /szinte fehér szőkén/ éltem a mindennapjaimat, ahogy telt-múlt az idő egyre sötétebb árnyalatot öltöttem.Most világos barna a haj színem. Ami azért is furi, mert 50 felett általában már őszülni kellene.Na olyan nekem még egy szál sem... :)
2016. márc. 1. 16:48
Igen, változhat sötétebbre. Fordítva még nem láttam.
2016. márc. 1. 16:47

Eddig sötétbarna hajam volt, de most úgy látom, fekete nő ki... és mások is így látják, akiket megkérdeztem.

Nem szültem és semmilyen gyógyszert nem szedek, és nem is szedtem, szóval érdekes:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook