Honnan lehet felismerni, ha valaki homoszexuális? (tudásbázis)
évfordulója van a hozzászólásodra :P
Haha...Mutasd be neki a barátodat...:'D Ha az sírva elmenekül,hogy "hát ez egy b*zi...",na akkor az...:'D
Nem akar nekifutásból leteperni, inkább moziba megy a barátjával.
Mert ha nem, nem is lehetek rezsó?:)
Nagy tétet azért ne tegyél rá.:)
Lényegretörö vagy! "Lájk!" ;)
Én már gyanakszom egy ideje, és lám-lám, igazam lett :DD
Epitkezesen dolgoztam es a therauto soforje miutan kiszlallt a kocsibol, igy nezett ki:kepzeljetek egy elgge tagbaszakadt fickot,megallt tolem kb.10 cmre tavol,rozsaszinre volt ruzsozva az ajka,ket no kicsikoves fulbevalo volt a fuleben,selyemkendovel volt bekotve a feje,es noies hangon kecses noies legyintessl megkerdezett engem:Vajon ez,az xy epitkes,mikozben melyen jelentosen a szemembe nezett..:)))) Nem az volt szerencsere!:))) Vajon o meleg vagy nem?:)))(ez csak koltoi kerdes a vicc kedveert!):)))
Mé? Te föállásban divattervezö vagy, hobbiból pedig a templomi kórus tagja? Esetleg, ha még balettozol is, le nem mosod magadról!... :)
mert te nem is vagy az gondolom...
ja az is lehet simán :D bármi lehet.
Mé?! Rólam se mondaná meg senki.
miről?? arról, hogy énekel a templomban? :DDDD
:D
Vagy "Májkl Dzsekszon" reinkarnációja...
....az nem biztos... a mozdulatok sokkal árulkodóbbak:)
ha lányos a hangja, akkor a templomi kórusban énekel vaze :DDD
gyanús??? és mi van ha beigazolódik a gyanú? feljelented, vagy mi? :DDDD
Nem feltétlenül. Én kettőt ismerek, a kutya meg ne mondja róluk, hogy 10 éve élettársak.
hát azért köszi a válaszokat, majd csak kiderül :)
az nem feltétlen jelenti...
van nekem is ismerősöm,borzalmas magas hangon beszél és hetero.
Azért érdekel mert tetszik neked? ha igen ezt könnyen kideritheted,bár attól még lehet biszexuális.
Menj be egy két bpesti bárba,ott egyértelmű lesz minden :D
Mást nem tudok ajánlani....
Pedig egyben sem jártam,viszont tudom hogy léteznek.
Vannak, akik elég femininek, mégsem melegek, és van olyan meleg, akiről senki meg nem mondaná. Nem lehet általánosítani.
Miért érdekes ez?
Engem egyetlen esetben érdekelne a dolog, ha tetszene valaki nagyon, de gyanakodnék, hogy talán a férfiakhoz vonzódik.
nem feltétlen az a "legyintős csajos" a mozdulat,de nem is az a tipikus tökös pasis,látszik az ha figyelsz :)
A legjobb pasik akiket ismertem,melegek voltak.Véletlenül derült ki,sosem gondoltam volna.Viszont van olyan ismerősöm,aki le sem tagadhatná,hogy az.
További ajánlott fórumok: