Hol van szexbolt debrecenben? (tudásbázis)
Sziasztok!
A régi felhasználóimmal sajna nem tudok belépni, de továbbra is áll az ajánlatom, hogy ha valaki szeretné meglátogatni a lent említett szaküzletet, akkor szívesen elkísérem.
:)
Puszi, Petra
Szia Kicsi7980!
Nemcsak hogy nagyon nagy a fehérnemű és szexi jelmez (rendőrnő, szobalány, ápolónő)választék, de ráadásul teljesen elfogadhatóak az árak is.
Vannak teljesen hétköznapinak számító fehérneműk, sőt még FÜRDŐRUHÁK is!
Én csak 1 szexi rucit akartam, de mivel van most pont egy olyan akció, hogy ha veszel 2 fehérneműt, akkor a 3.-at ajándékba kapod... így nem volt nehéz rábeszélni magam hogy feldobjam egy kicsit a ruhatáram!
Alig várom, hogy hazajöjjön a kedvesem a hétvégére...
Jaaaa... és ne féljetek bemenni egy "ilyen" boltba. Teljesen korrekt a kiszolgálás, diszkrét és segítőkész az eladó.
(Ha valaki mégis nagyon fél az "első alkalomtól", szóljon, és szívesen elkísérem :)))
Van egy csomó minden a fehérneműkön kívül is, én vettem is magamnak egy édes kis csikló vibrátort. És kinéztem egy teljesen élethű vibrit...
Na majd meg is említem legközelebb, hogy adjanak valami kedvezményt, ha már ilyen önzetlenül ajánlgatom őket ;)
Na de a viccet félre téve... Örülök, hogy rátaláltam erre a helyre, mert ritka kincs egy ilyen üzlet!
Igen. Kihagytál valamit.
Amúgy én a Víg mozi mellé jártam, vagyis voltam egyszer, a tulajt kerestem. Nem tudom megvan-e még a bolt. Ha igen, ott elég diszkrétek. :O)))
ja,én is csak a karátban jártam onnan tudom:))viszont kandurka nagyon profi benne ahogy látom:)
tényleg én még nem jártam olyan boltban...hagytam ki valamit??
te tudod a legpontosabb infókat:))hmmmm....
no de akkor a karátra jól emlékeztem:)
Bocs, de én sem tudtam, pedig ott megyek el minden nap. Pontosan melyik részén?
A sarki sportbolton túl vagy inkább a francia pékség felé?
Nem tudom, hogy mik vannak körülötte, de azt igen, hogy valami táplálékkiegészítős sportbolt van a közelében...Talán mellette?
Én is a barinőmmel voltam fenn egyetlen egyszer, poénból. Az eladó rám akart tukmálni egy ún. "cirógatópálcát..." Olyan röhejes volt, hogy kacagva fordultam ki a boltból...:D
Csapó utcza, hahóóóó.
Ilyet nem tudni...:)
További ajánlott fórumok:
- Ki szeretné ha Debrecenben tartanánk egy hoxás találkozót?
- Hol van Debrecenben jó turi? Baba/gyerekruha kellene, ami nem túl drága
- Mennyire reális a bruttó 200.000 Ft-os fizetés Debrecenben?
- Miért nehéz barátot találni Debrecenben?
- Hova érdemes költözni? Debrecenben melyik a legjobb, úri környék? Belváros, téglaházak vagy hol van a menő környék?
- Tud valaki jó fogorvost Debrecenben, aki normális és nem túl drágán dolgozik?