Hol található magyar internetes játszóoldal kicsiknek? (tudásbázis)
Négy unokám van. A legidősebb 13 éves és játszik a számítógépen, de nem állandóan, mert úgy van irányitva, hogy más is érdekelje, lefoglalja. Mellesleg állatorvonak készül. A kisebbik három és féléves. Már Ő is tudja használni a számítógépet. Természetesen nem egész nap ül előtte sőt nem is órákig, de a véleményem, hogy a gyerekekenek igen is kell a számitógéppel egy kicsit ismerkedni, megszokni és játszani, de azért vannak a szülök és a nagyszülők, hogy a gyereket észrevétlenül másfele is irányitsák. Én büszke vagyok, hogy a két nagyobb unokám tudja a számítógépet kezelni, tudnak játszani, és ez mellett rengeteg könyvük, játékuk van.Véleményem, hogy semmit sem szabad tiltani, de azért a felnötteknek kell az eszüket használni és a gyerekeket úgy irányitani, hogy mindenre nyitottak és kiváncsiak legyenek, tudjanak egy babával, autóval stb hagyományos játékkal is játszani. Csak egy költői kérdés mennyivel jobb a számítógépnél amikor a gyerek kap egy játékot semmin nem kell gondolkoznia csak bekapcsol egy gombot és az a játék valamit csinál, zörög, mozog, de semmilyen gondolkodásra nem ösztönzi a gyereket?
Ha jó oldalt akartok és újat akkor ott van a lego.com és a duplo-s játékok illetve a lego city-sek amik a kicsiknek valók.
De az egyszervolt a legtökéletesebb szerintem.
egyszervolt. hu -t gyógypedagógusok ajálják, mert rengeteg fejlesztési lehetőség van benne és a gyerek észre sem veszi, hogy mennyit "tanul".
www.y8.com rengeteg játék van itt.
Az én kisfiam is itt szokott játszani (4 és fél éves). Nem kell félnem és figyelnem, hogy mivel játszik, mert itt igazán szuper játékok vannak! Minden gyerek megtalálja a neki megfelelőt. És nagyon szereti a meséket, mondókákat hallgatni.
egyszervolt.hu
Sok játék van,mondókák,versek,igazi,gyerekeknek való honlap.És talál magának olyan játékot,amely kedvére való,mert nagy a választék,és nem agresszív játékok vannak,hanem gondosan kiválasztottak és egyszerüek,minden korosztálynak.
Bevallom én is szoktam ott játszani,pedig 32 éves vagyok....
egyszer volt holnem volt.hu-n v. valami ilyesmi
mesék, versek, dalok, kézműves...
Nekem 3 éves korától van internet és nagyon profin játszik!! Jó érzékük van az ilyesmikhez a kis lurkóknak! Én is tátott szájjal néztem, hogy miket tud!!
Nekem 4éves és nagyon ügyesen kezeli a számítógépet és az internetet is. Télen sokat játszott,amikor már nem tudtam mit kitalálni neki akkor engedtem kicsit játszani( max 1 óra/nap) de azóta szinte soha!
Ezzel enis tokeletesen egyetertek, nem szorgalmazom, mivel a munkam soran erzem, hogy milyen hatast kepes kivaltani.Amikor ezt a kerdest feltettem akkor a gyerekem szamara uj volt a szamitogep mivel addig a lakasunkban nem volt, es persze hogy ket es felevesen minden erdekelte, ezert gondoltam arra megis, jobb ha nekivalo oldalon ismerkedik a teknikaval, azt bevallom buszkeseggel toltott el, hogy pl. milyen hamar rajott az eger hasznalatara, ami sok felnottnek nem egyszeru.Mintahogy a tv nezest sem reszesitem elonyben, ugy termeszetes hogy a szamitogepet sem.
Amikor tehetjuk kozosen meset olvasunk, vagy jatszunk, mikor erre nincs ido, mivel kislany igy velem van a konyhaba ahol minden erdekli es ezert ott is kozosen csinalunk mindent.
Koszonom, hogy megosztotta velemenyet!!!
Neee! Mint 25 éve tanító pedagógus: Könyörgöm ne játsszon számítógépen egy 3-4 éves gyerek. Annyi játék van a játékboltban!!!!!
Helló!
Én tudok Neked egy keresőoldalt ami gyerekbiztos azaz a gyerkőc csak neki való oldalakat érhet el: játékok, mesék, mondókák stb. stb.
[link]
[link]
Itt sokminden van a gyerekeknek.Lehet, h játékok nnemigen vannak rajta,de jo kis meséket és érdekes dolgokat találsz itt.
pl a kislanyom novben toltotte a 3 evet es mar juniustol jatszott az internetes gyerekoldalakon, habar erre nem vagyok buszke, mert van ennek jo oldala is de ebben a korban azert meg nem ajanlott, legalabbis az en tapasztalatom ez.Eszre sem vesszuk es fuggove valhat
3 evesnek, az egyszervolt -at azt ismerjuk meg a minimaxot, csak szeretnek neki vmi ujat
Szia!
egyszervolt.hu
ilyenre gondoltál?
üdv moki
az én párom ovis unokahuga a minimaxon szokott játszani.Ezt elérheted a google->minimax és ott vmire kattintasz, vagy a stratlap.hu-ról
Az én neveltgyerekem még csak óvodás, de nagyon jó feljesztőjátékok vannak, amiket tud már használni.Az egér használatát 1 nap alatt megtanulta.
írj mailra, amit tudok küldök én is
Ha interneten szeretnél játszani a gyerekkel, írj az e-mailemre, mondok 1-2-t.
meg nem is hallottam ilyesmirol. hany eves kortol tudja egy gyerek hasznalni?
Valaki tud internetes jatszooldalt ajanlani kicsiknek ami magyarul van?
További ajánlott fórumok: