Hol lehet venni és mi a neve annak a játéknak, amely kis sátorszerű és színes labdák vannak benne? (tudásbázis)
Na mostanra néztem végig...
Igen az utobbi honlapon egészen lent valóban van olyan amire gondoltam, 3900 ft a kis kuckó amibe be lehet tenni a labdákat.
Sztem nem drága.Habár ha jól látom itt már valami 140ezerről van szó... anniyt azért nem akarnék rászánni :-)
de 3900ft plusz a lasztik sztem jó ár!!!!!!!!!!
HAHAHA!!! :D
Egyébként fél 8-kor.
Neeem, azért kérdeztem mert ott az össz játék megvolt nekünk is, amit láttam, csak nem gondoltam bele, hogy ez a ketrec is játék :D:D
hehe :-)
Most keltél??
Együtt nem tudom hol lehet kapni ilyet, de mi a Tescoban vettünk labdát, 100 db-os csomagban árulják.
Mi egy felfújható medencébe tettük bele.
csibebaba és nem tudod hl lehet venni?
Nagyon teteszett a lányomnak és szeretnék neki egyet.
passz, nem is ismerem, de engem is érdekelne...:)
Ne hari
tehát van egy kis ketrec szerű valami, olyan sátorszerű anyagból, a tete lukas és van egy kis ajtó rajta és telis tele van szines labdákkal.
Állitólag a tescóban volt ilyesmi karácsonykor.
További ajánlott fórumok:
- Mi a titka a pénzszámolós betelefonálós játéknak? Telefonált már be valaki?
- Mi lehet a neve annak a játéknak, ami egy szőnyegszerűség, táncolni lehet rajta, és a tv-re kell csatlakoztatni?
- Mi annak az új pörgentyűs játéknak a neve, ami most olyan nagyon menő? :)
- Mi a neve ennek a játéknak? Bővebben lent
- Hétvégi játék akció a Tescoban mit tudtok róla, milyen kuponban kapjuk vissza a felét a játéknak?
- Hol lehet olyan játékot kapni, amiben egy csövön keresztül a levegő, fújja ki a színes labdákat?