Hol lehet törölni az MSN-en történt csevegést? (tudásbázis kérdés)
Nem voltam " szájba rágós "? De néha én is csak így találok meg dolgokat..
Legalább tudom miért nincs elmentve az enyém. Naná hogy megkerestem..;) De nem kell elmenteni, kinek mit írtam.. Még más is megláti ;) és akkor lesz jaj valakinek ;(
" Beszélgetések autómatikus megőrzése " Az nálam nincs kipipálva, gondolom azért nem " őrzi meg a naplózott beszélgetéseknél ". Alatta ha esetleg ez ki van pipálva, be lehet neki írni, hol őrizze meg..
Menü megjelenítése -- >> Eszközök -- >> Beállítások -- >> Üzenetek
" Beérkezett e - mailok megtekintése boríték alatt ".
Szia Csicsi!
Ha szimplán törölni akarod a beszélgetést, akkor kattints a "START" menüre, majd a "Dokumentumokon" belül találod a "Naplózott beszélgetések" mappát.
Itt hónapokra van osztva a beszélgetés, mindegyik hónapnál megnézheted, kivel mit beszéltél. :) Itt törölheted a beszélgetést. Ja, és érdemes utána a "Lomtárból" is kiüríteni a törölt dolgokat!! :D
Ha msn-en belül szeretnéd beállítani azt, h ne mentsen beszélgetést, akkor kattints a fényképed felett lévő "Eszközök"-re, itt találod a "Beállítások"-at. Kattints rá! Itt látsz olyat, h "Személyes", "Elrendezés", stb.. Lesz olyan, h "Üzenetek". Katt rá, és keress olyat, h "Beszélgetések automatikus megőrzése". Ha ez ki van pipálva, akkor vedd ki a pipát, és mentsd el a változásokat! :)
Remélem tudtam segíteni! :)
dokumentumok, beérkezett fájlok, vagy pedig naplózott beszélgetések...itt találod.
Be lehet állítani,hogy ne mentse a beszélgetéseket.REmélem tudtam segíteni.
Sziasztok!
Ha jól tudom, a gép elmenti az msn-en történt csevegést és vissza lehet nézni. Én törölni szeretném. Hogyan lehetséges?
További ajánlott fórumok:
- Írj 3 pozitív dolgot, ami ma történt Veled! (És gyere vissza holnap is!)
- Szerintetek mi történt a malajziai repülőgéppel?
- Vesztetek már össze csúfosan anyósotokkal? Mi történt utána?
- Mi történt ma veled, ami apró kedves dolog, de felvidított?
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- Akinek gmail fiókja van, segítene? Nem tudok csevegést indítani és fogadni..