Én a kínaiba láttam már csiri-csáré, nőknek készültet, annyira nem nézett ki gázul, többféle volt, az eccerű sima gumicsizmától az enyhén magasított sarkúig, sőt volt aminek hegyesebb volt az orra, és a sarka is ,úgy nézett ki mint egy weskós csizma csak gumiból minden. Színre is pompáztak, a farmer mintástól a rózsaszínig minden volt
Én Auchanban vettem, csak ajánlani tudom! Nem rohad bele a lábad a hírekkel ellentétben("tisztelet a kivételnek"...) az alatt a fél óra alatt amíg eljutsz valahova (ott meg jó esetben lecseréled) Nagyon praktikus! Csak kár, hogy hülyének néznek benne az utcán...
Hát nem tudom... Nekem egy gumicsizmás csajsziról inkább a bohóc jut eszembe, és nem az, hogy csajos... Inkább vegyél egy bőr cipőt, az szebb is, csinosabb is, meg egészségesebb is :)
De persze szíved joga a választás, megbántani meg pláne nem akarlak :)
Amúgy én is a Westendbe láttam ilyeneket még a tavasszal, ha még hajlandó vagy elolvasni a hozzászólásomat :)
Azért remélem találsz olyat, ami tetszik, ha tényleg nem tágítasz mellőle :)
nálunk igen csak áll az utcában a víz mikor ilyen remek esőzések vannak, ugyanis rossz a vízelvezetés. Inkább valami "csinosabbat" vennék fel mint valami otromba munkacsimmát:)
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.