Hol élnél jelenlegi lakhelyed helyett, miért, és vajon jártál már ott? (beszélgetés)
Én Jósvafőre mennék, mert csodálatosan szép. Nyugodt, és ismerik egymást az emberek.De nincs munka, úgyhogy nem megyek.
del amerikaban,igen jartam,azaz eltem mar ott.
Egyelőre jó itt. Ha megunnám, akkor valahol az Egyesült Államokban. Mert csak. :D Nem jártam még ott, csak álmomban többször is.
Éltél ott, és ekkora bakit nyomsz, hogy Chile kis "cs"-vel...
santiagoban/csile/-ben elnek legszivesebben,igen evekig eltem ott.
Szeretem a lakhelyemet és maradok itt.
Viszont a kérdésre válaszolva Görögországban laknák szívesen, 15 alkalommal voltam ott hosszabb időre. Különösen Santoniri és Kréta lenne a választásom.
szivem szerint santiagoban elnek/chile/hihetetl;en az emberek mentalitasa ott,/kredvesek,turelmesek,segitokeszek es boldogok pedig zomuk nagyon szegeny/.
Görögországban is élnék a nyári hónapokban. Fantasztikus a tenger. Többször jártam már ott.
Róma pedig az örök szerelem. jövőre ötödszörre fogok menni
Olaszországban.Bármikor odaköltöznénk.
Párizsban. 17 éves koromban a barátnőmmel gyűjtöttünk pénzt és kihasználva a repülőjegy akciót, elutaztunk egy hétvégére. Varázslatos volt :) Azonnal beleszerettem a városba és visszavágyódom...
Tenerifén:), mert jó az idő. Tavaj voltam 2 hetet
Na, igen Djerbán is eltudnék élni azt hiszem, 3 éve voltam ott és azóta nagyon mennék vissza:)))
Minden évben 1 hetet Ausztriában töltünk.Stájerországban.Én ott szeretnék élni. Közel van M.o-hoz, remek levegő van, az emberek kedvesek, segítőkészek. Tisztaság van, és nagyon kevés a lopás. Nincs nagy hőség.Még ha nappal meleg is van, estére lehül a levegő és nyugodtan pihenhet az ember.Tudni kell, hogy BP.08.ker.lakom, tehát ezek nekem fontos dolgok.
Djerba.,de csak kb.2 évig
én szeretem az otthonomat!Főleg a kis szobámat,ahová "elbújok"ha valami nyomorom van!Nem mennék sehová innen!:-)
Idösebb koromban szivesen élnék Horvátországban, egyenlöre viszont Pestre költözünk:-)
Szia, mi rendszeresen járunk oda, a tesóm ott is dolgozik. Dinamikusan fejlődő város, szerintem szép.
Igen,sikerült:-) köszi!Értem,mit gondolsz.Ismerem Zalaegerszeget,laktam ott kb 2hónapot,és tényleg nagyon unalmas!Meg szerintem nincs konkrét belvárosa..esetleg a Dísz tér:)
Győr ezzel szemben nagyon hangulatos,pezseg az élet,sok a fiatal egyetemista:-)
Én imádom a jelenlegi lakhelyünket, mind a város, mind a lakás kedvemre való, de diákként imádtam Yorkban élni, családdal is kipróbálnám. Sokban hasonlít Brüsszelhez, a régi és új izgalmas keveréke, rengeteg macskaköves görbe utcácskával, fantasztikus boltokkal, látnivalóval, parkkal.
Nővérem ott járt egyetemre, elég sokat jártam oda még kisebb voltam! :) Zalaegerszegen lakom, elég kicsi város, és nagyon unalmas tud lenni, Pest meg sok nekem, számomra Győr valahol a kettő között van!Nem tudom sikerült e valamelyest kielégítő választ adnom, ha kicsit kusza is lett :)
Nekem a szomszédom költözhetne el!!!!!Bárhova!!!
az jó nagy táv ám :D Menjetek pénteken, akkor minden nyitva, de még jobb nap a csütörtök :)
Görögország (Leptokaria).Nagyon jó hely szerintem.
Én először falusi voltam, aztán megyeszékhelyre költöztem, de már kacsintgatok visszafelé. Teljesen kicserélődünk ott 1-2 nap után, minden probléma olyan jelentéktelennek látszik.
sziasztok az én 2.kedvenc városom gyula az első pedig bécs, imádom csak az a baj, hogy szombat vasárnap szinte semmi nincs nyitva, legalábbis mikor mi megyünk
További ajánlott fórumok: