Hol élnél, ha bárhol élhetnél és miért? (beszélgetés)
akkor messzebb kell jonnod!felenk rengeteg ilyen van!
Te voltál már Tenerifen. Én voltam sokáig én is ezt gondoltam. A vízpart valóban van. Mivel egy sziget. Viszont nagyon kevés ott a csapadék. Ezért természetes növényzet sincs nagyon. Minden ki van szaradva pár kaktusz olyan mint egy felsivatag. Az óceán part is sziklás inkább nagy hullámokkal. Vagyis csalódás volt. Én fehér homokos vizpartot, palmafakkal szerettem volna.
Latin-Amerikában,argentinában kolumbiában,venezuelában vagy peruban,azért mert mindig is vonzott latin-amerika és ezek az országok a legjobban.
Jó ötlet. Majd megyünk télen. Még úgysem találkoztunk tengerparton Mikulással. A Boxing Day előtt már ott leszünk. 🙂
Mindenféleképpen német nyelvterületen. Több mint 2 éve áll a bál nálunk, mert a fiam egy francia várost nem Párizst - nézett ki magunknak, nemsokára ujra megyünk megnézni
. Nincs rossz nyelvérzékem, de franciául képtelen vagyok normálisan megtanulni ( bezzeg anyáink és nagyanyáink perfekt --- de én még elő franciával nem is találkoztam.
Majd meglátjuk hogy alakul, de úgyis a fiam győz.
gyere ide nalunk ebbol nincs hiany!
Volt már olyan, hogy egy lakatlan szigetre kívánkoztam. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
Rövidebb-hosszabb ideig a világ több helyén tudnék élni. De a szívem bárhonnan előbb-utóbb visszahúzna, abban biztos vagyok.
Viszont az utazgatás, a felfedezés vágya - az örök.
Yorkshire.
Tetszik ,,,nekem gyönyörű(lenne):))
Nem akarnék máshol élni.
Maradnék Frankfurt am Mainban...
Minden dolgom ide köt, erre a kis időre már nem változtatok.
Lufthansá-val a világ minden pontja elérhető nyaralásilag.
Bárki élhet bárhol, ha igazán akar.
Más kérdés, hogy nem dönt úgy: akkro nem akar igazán az adott helyen élni.
Itt, vagy picit nyugatabbra, délebbre, de Európában az fix. Iszonyú nagy szerencsém van, hogy erre a kontinensre születtem.
Ugyanitt.
Hogy miért? Csak!
Valójában többé már nem élnék máshol, mert nagyon otthonos vagyok, de ha választanom kéne, akkor Skóciában. Gyönyörű tájak, helyes városkák, kellemes időjárás nyáron, és a borult idővel sincs problémám.
Madeira ,jó az éghajlat.
Szinte mindig tavasz van.
Átlag 26 fok.
De a szívem csücske Altena,egy kisváros Németországban.
Tehát nyáron Altena ,télen Madeira.😉
latin amerika,mert ott hihetetlenul kedvesek es segitokeszek az emberek es a turelmuk is csodaval paros!
Északi országban. Azért, mert Afrikàban màr éltem, arról tudom milyen.
Pont itt, ahol most élek!
Voltál már ott, nem egy hotelben?
Thaiföldön. Az a nyugalom, lelki béke, ami árad az emberekből, nagyon nagy kincs. Nagy szükségem lenne rá. ráadásul kedves, mosolygós emberek, ami szintén hiánycikk manapság errefelé.
Siófok, mert a Balaton szerelmese vagyok :)
Japánban valahol ami nem Tokió, pl. Szendai vagy Niigata. De csak hogyha nem japán munkahelyi kultúrában, japán fizetésért kell dolgoznom. :D Esetleg új-zéland, nagyon klassznak tűnik, de ott még sosem jártam, szóval nem biztos hogy szeretnék ott élni.
Talán Florida. Ha a családom is közel lenne. De lehet Új-Zéland vagy Ausztrália is, de az is ha a család közel lenne. Olyan messziről nem rohangál haza az ember pár havonta. Nekünk is lételemük a víz. Épp ezért Dél-Spanyolországban élünk 1,5 éve. Csoda, hogy minden nap látjuk és érezzük a tengert. Előtte 7 évet a Balatonon laktunk.
Én Tenerifén, a parthoz közel. Lételemem a víz. Szükségem van a közelségére. És legyen akkor már gyönyörű..
További ajánlott fórumok:
- Szójáték személyes névmásokkal. Sorrendben: ÉN, TE, Ő, MI, TI, ŐK (A szóban bárhol lehet)
- Dombok Hegyek Folyók Tavak Erdők Kirándulóhelyek Nyaralóhelyek Bárhol a Világban ABC-ben.
- Énekesek, együttesek nevei bárhol a világon ABC-ben
- Állatkertek, állatkerti állatok, Vadasparkok, Nemzeti Parkok bárhol a világban. A, B, C-ben .
- Pártok bárhol a világon
- Köszönési formák bárhol a vilgágon