Hogyan lehet kilakoltatni azt a lakót az ingatlanból, aki be van jelentve állandóra? (tudásbázis)
Gondolom fizetni kell pár verőlegénynek, akik kiteszik a szűrét a cuccaival együtt az utcára, aztán azonnali zár csere, és pont.
A másik lehetőség, hogy kerítesz egy ügyvédet, aztán ő bevezet a jog rejtelmeibe, és legombol rólad egy csomó pénzt.
Csatlakozom!
Fel kell jelenteni, hadd legyen a lajstrom 4 db A4-es oldal. Vannak esetek, amikor a megértés és a finomkodás nem célravezető.
Szia!:-)
Nekem sincs jogi végzettségem, egy cseppet sem vagyok jártas a témában, de már a 2. sorban megütötte a szemem, a "hamisította az aláírást" megjegyzés, mert ha ez így van, és az állandó lakcím bejegyzéséhez szükséges iratokon aláírást hamisított, akkor már csak ezért feljelenteném, így minden járulékos következmény, mint a lakcím érvényessége, érvényét veszti. Nem ismerem a hazai joggyakorlatot, és az eljárások lefolyásának ütemét, így azt sem tudom, hogy ez gyorsan lebonyolítható volna -e, vagy megrekedne egy szinten.
Remélem mielőbb sikerül megoldást találnod, a legjobbakat!
További ajánlott fórumok:
- Árverezés, kilakoltatás
- Ha a váláskor a férj kiköltözik a feleség nevén lévő ingatlanból, jogos ha pénzt követel ezért?
- Szerintetek mennyire kockázatos dolog valakit állandóra bejelenteni a lakásunkba? A magyarországi és a romániai helyzet eltérő vmiben?
- Utazóágy babának állandóra?
- Kiderült hogy az albérlőmnek apeh áfa tartozása van, állandóra van bejelentve hozzánk, kell e attól félnem hogy nálunk fognak foglalni?
- Az albérlőm állandóra van bejelentve hozzánk most készül céget alapítani. Lehet valami bajom belőle?