Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hogy lehet magam törölni az új iwiwről? (tudásbázis)
most néztem :) , szerkesztésnél van olyan nyilacska a sor végén, ott hogy profil törlése :)
szia, ha hol emlékszem akkor az adatlapod szerkesztésénél, az utlso előtti fülön találod meg, vagy valahol ott van :), le kell gordíteni és ott ajánlja majd fel :)
Hogyan tudom törölni magamat iwiwről? sehol nem találom....
Hátha tudtok nekem abban segíteni, hogy a netlogról hogyan tudnám törölni magam.
Előre is köszti
Köszönöm!
Ez részletes volt. Nagy nehezen meg is találtam.
Végre töröltem magam.
(csak a régi osztálytársakat sajnálom)
Nem találom. Már mindent végignéztem, de nincs ilyen.
Sziasztok!
Régóta fent vagyok az iwiwen és szeretném magam törölni, de egyszerűen nem találom, hogy hogyan törölhetném a profilomat.
Amúgy is ritkán nézem meg az oldalt, de mióta megújult már egyáltalán nem tetszik.
Hogyan tudom magam törölni?
a profilodon van, hogy profil törlése
Hogyan tudom magam törölni az iwiwről?
Végül is majdnem mindegy, hisz az iwiw most már Facebook klón gyanú amúgy is
Sziasztok!Szép napot!
Én is töröltem magam pár napja, de nem volt könnyű, nagyon nem. Mintha direkt így lenne beállítva a rendszer.Ráadásul magyarázatot kérnek, h miért törlöd magad... :) Hm! Vajon, miért??
tehát profil-szerkesztés és a kedvencek utáni nyíl legördítése után :)
adatlapod, szerkeztés,és van egy lefelé nyíl(legördülő menü) ott lesz :)
Hogyan tudnám törölni magam iwiwről?
Nem:(((( Ma is néztem, simán enged belépni.
Pedig úgy csináltam, ahogy mondtátok, profil törlése.
még mindig nem sikerült törölnöd???
Nekem nem sikerült!
Pedig úgy lépegettem, ahogy írtátok, majd profil törlésére klikkeltem tegnap. Ma meg simán beenged. Mi lehet???
De most az iwiw a kérdés....
Sziasztok Lányok, hölgyek, asszonyok!
Itt egy jó kis cikk, olvassátok el, a végén pedig kattintsatok a facebook fiók törlésére.
[link]
ezen a linken tudod törölni a regisztrációt
Án se találom...sehol..még a megadott kiindulást se...mármint a beállításokat..se bár mos tűj a lap ..átrndezték...
Jaja, tényleg jól eldugták, anno én is alig találtam meg, ráadásul a rendszer mindig törlésnél halt be, szóval nem elsőre sikerült...
Igen. További szép napot!
MEgvan köszike. Rá nem jöttünk volna! :-)
További ajánlott fórumok: