Hét fiókos fagyasztó mennyi áramot fogyaszt egy hónap alatt? (tudásbázis)
Akkor 210 W a fogyasztása egy óra alatt.
Ezt meg kell szorozni 24-gyel, majd 30-cal, és a végén osztani 1000-rel, mert egy kilowatt=1000 watt.
Így kijön, hogy egy hónapban átlagosan 151,2 kWh a fogyasztása. (Kilowatt per óra.)
Látod én nem is gondoltam erre!! Meg néztem és tényleg van egy kis tábla:ez van rajta 220V-50Hz 210W. De azt nem irja hogy 24 orába mennyi a fogyasztás!!
Köszönöm
Ha nem is tudok segíteni, sokat 2 tipp:
Biztos van rajta egy lemez kívülről, amin rajta van a típusa és neten megkeresed a típus adatait, vagy bemész egy áruházba és ott érdeklődsz, mintha vásárolni szeretnél, vagy ide kiírod és megnézzük mi.
egyszer a tv2-n volt a Naplóban, hogy hogy lehet a hűtő fogyasztását csökkenteni. Titok: sose álljon üresen, vagy alig megpakolva. Fogj vizes műanyag palackokat, töltsd fel félig vízzel őket és nyomd be a palackot, hogy csak a víznek legyen hely. Így nem fog kitörni belőle a jég és tedd a fagyasztóba. Nekem több is van belőle a fagyasztóban. Azért fogyaszt a hűtő, mert a levegőt melegíti, az meg nem tartja a hideget. Mindig legyen megpakolva a fagyasztó/hűtő. A jég(hideg víz) majd hidegen tartja és ritkábban kapcsol be.
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről?
- Ti mennyi áramot fogyasztotok?
- Ha egy zepter levegő tisztító gépre az van írva, hogy 100 wattos, akkor 24 óra alarr hány kw áramot fogyaszt?
- Mennyi áramot fogyaszt egy villany tűzhely?
- Ha a fagyasztott készételt a hűtőben hagytam kiengedni, akkor az fogyasztható?
- Sok áramot fogyaszt a szárítógép? Véleményeket szeretnék.