Hány hónapos kortól lehet kilövetni a kislányom fülét? 2, 5 hónapos már lehet?milyen fülbevaló ajánlott elsőnek? (tudásbázis)
Én ezzel foglalkozom.2 hónapos kortól javasolt,mert akkor már tudja tartani annyira a fejét, hogy hozzá lehessen férni a füléhez,és a füle sem olyan gyűrődött már.
Belövőpisztollyal gyorsabb és fájdalommentesebb, mert ha szúrják, akkor a szúrás után még be kell rakni a fülbevalót, így pedig rögtön a fülbevaló szára csinálja a lukat.
A "nagykönyv" szerint 5 hét alatt gyógyul, de akinek nem érzékeny ált.2-3 hét alatt.Onnan lehet tudni, hogy begyógyult, hogy ha már nincs a lyuk mellett odaszáradt váladék.
Belövés után 2 napig nem kellhozzányúlni, 3. naptól napi 1x hegyes fogvájó végére kell pici vattát csavarni,és 70%-os alkohollal, vagy szalicil szesszel kell letörölgetni elől-hátul a luk szélére száradt váladékot, és fél fordulatot kell fordítani a fülbevalón.
Ha már nincs váladék, akkor ki lehet venni a fülbevalót, és lemosni alkhollal fület és vissza lehet tenni a szintén alkolhollal lemosott fülbevalót.( ez lehet már saját, de a belőtt fülbevaló is)
"Röviden " ennyi.:-)
Szia! Én mindkét lányomnak 1 hónapos korában szúrattam ki a védőnővel. Nagyon szépen középen szúrta ki nekik (nem mindegy, mert ha rosszul van kilyukasztva, akkor már a fülbevaló sem úgy áll a fülben, ahogy kellene).
Az első lányom megkapta az én kislány kori fülbevalómat, ami elől kapcsos volt. hátulról hajlik előre, bele kell dugni a végét egy lyukba, és alatta van egy nagy rózsaszín kő. A második kislányom is valami ilyesmit kapott. Olyan ajánlatos, aminek nincs olyan kiálló része, amibe bele akardhat valami, mondjuk a ruhája, vagy egy textil pelus.
Nekem a Lányom 3 napos volt, amikor a kórházban kiszúrták a fülét!
Szóval 2,5 hónaposan már bőven lehet fülbevalója.
Fülbevaló: biztonsági záras! (legalábbis nekünk olyan volt)
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- Tudnátok nekem abban segíteni, hogy Kecskeméten hol tudnék a 6 hónapos kislányomnak fülbevalót belövetni biztonságosan?
- Rollert szeretnék venni a kislányomnak, de nem tudom, hogy milyen kerékméretű lenne ideális neki, kinek ajánlott a kisebb ill. nagyobb méret
- Győriek!!! Fülbevalót szeretnék a kislányomnak hol lehet?