Ha nemrég estél át komoly műtéten, ami lelkileg összezavart, vagy bármi olyan történt veled, ami mint nőt összezavart, gyere és beszélgessün (beszélgetés)
Igen olvastam az adatlapod..
Gondolom nem csak kellemetlen volt de fájt is:S
Mostmár akkor rendben van és akkora amilyet szerettél volna?
Má volt h arra gondoltam szólok a dokimnak h egy cipzárt tegyen a varratom helyére....azt oda pakolgatjuk azután az implit ahova gondoljuk:)
A legdurvább a 33nap vol mig csövekkel éltem....hát nem voltam egy sexi látvány....és ugy jártam melozni is:(
Mindenki maga éri a problémája mekkora..
Nekem a tiéd elég nagynak tűnik,komoly fájdalmakon mehettél keresztül...
Néha csodálkozom mit kibír egy ember..
Minden tiszteletem a tiéd,mint azoké a nőké aki szintén hasonló dolgokon mennek/mentek át..
Neeeeem,a fogyás miatt éreztem szükségét a műtétre!Fogyásom idegi alapú aszem,a most 17éves "kaszkadör"fiacskámnak köszönhetem:)
De a nem sikerült műtétek miatt is volt h a 40kg se értem el...de azt má vissza híztam:)
Igen köszönöm a kérdést...most jol vagyok.....bár én tragédiának éltem meg ezt az 5műtétet.....de itt olvasottak után,ezek eltörpülnek!!
A kockázatoktól fogytál ennyire le?
Most már jobban vagy?
Akkor az erős vérzést megszüntette az abrázio..
Nem használt semmi,mire már eljutottunk a hormonig nem ért semmit..Sokáig az orvosok sem tudták hogy endom-van..
ja értem...miért a kaparás hatásos akkor ?
és hatott ez a hormon szuri???
az abrázio a kaparás..
Igen kaptam 2x.
Egy fél petefészkem maradt jobb oldalon..
A tüneteim állandó görcsök,főleg a peteéréstől a menstruáció utolsó napjáig vagy még tovább..
Erős vérzés.Néha a fájdalomtól csak görnyedten tudtam járni,nem voltam képes ellátni a munkám,se a házimunkát..
A vérzés annyira erős volt,hogy nagyon sokszor volt abráziom.
A derekam is fájt,folyton tele voltam cisztákkal.
volt olyan év amikor 2x is megműtöttek és legalább 3 abráziom volt..
Szép napot mindenkinek!!
Mell felvarrás+szilikon!!
Az endoról a dokik tényleg nem tudnak semmit még és egyenlőre egy gyógymódja van a méh eltávolítása.
Viszont olyan már tényleg volt,akinek hosszabb hormonkezelés után vagy terhesség után nem tért vissza.
Nekem mivel hosszú éveken keresztül nem is tudták mi a bajom,csak vaktában vagdostak,inkább ártottak vele..
És már nem estem teherbe lombikkal sem,teljesen meddő lettem..A hormonok sem használtak.
a hormon sem segit ám.Jól klimaxolsz majd höhullámok stb.----
és utána ujra kialakulhat.
hát elég érdekes dolog ez a endo...nem hiszek a dokiknak ezen a téren-
sztem Ök sem tudnak szart sem miért van csak tippelnek.-
Kijut a véár stb és összepaszt ezt azt..
Ha nem érzel fájdalmat,akkor lehet hogy elmúlt.
Nekem iszonyú kínokat okozott 11éven át.