Ha GYES mellett egyéni vállalkozó vagyok, mennyi járulékot kell fizetnem? (tudásbázis kérdés)
3. 0b281daa8e
2016. szept. 26. 09:28
Ha munkahelyről mentél egy gyesre O forint a gyerek 3 éves koráig. Ha vissza mész dolgozni, mellette is 0 forint. Ha nem mész vissza, akkor viszont fizetned kell.
2012. márc. 30. 00:03
Sziasztok!
Jelenleg GYES-en vagyok 2éves kislányommal, és szeretném kiváltani a vállalkozóit. Kérlek, ha van tapasztalatotok, segítsetek! Milyen járulékokat kell fizetnem, mekkora összegben, százalékban?
Köszönöm
2012. márc. 29. 23:51
Ha GYES mellett egyéni vállalkozó vagyok, mennyi járulékot kell fizetnem?
További ajánlott fórumok:
- 4, vagy 6 órás bejelentett munkaviszony mellett nem kell fizetnem a vállalkozói járulékokat?
- Ha bejelentett főállás mellett egyéni vállalkozó vagyok, de egyáltalán nincs bevételem, akkor is kell könyvelőt fizetnem?
- Részmunkaidős (4 órás) állás mellett lehet kiváltani vállalkozói igazolványt? Vagyis ekkor kell járulékot fizetni?
- Gyes mellett fogok dolgozni, mint E. V. , mennyi járulékot kell fizetnem? Lehet 4 órában is dolgozni vagy csak 6?
- Aki ápolási díjban részesül és vállalkozó akar lenni, lehet? Járulékot mindent ugyan úgy kell fizetnem? Hogy zajlik? Tud valaki segíteni?
- Ha gyes-en vagyok akkor mennyi járulékot kell fizetnem ha vállalkozó akarok lenni?