Ha a GYED lejárta után 2, 5 hónapra születik a következő baba, hogy jár legjobban anyagilag a család? (tudásbázis)
Szia!
Ilyenkor szerintem szabadságot nem tud kivenni, de nem biztos. Lehet, hogy jobban jár volna, ha mielőtt letelik a GYED, felmondja, és elmegy betegállományba. Én legalábbis így csináltam.
2008. márc. 2-ig járt volna a GYED, de 2007. nov. 1-től felmondtam, elmentem betegállományba, és 2008. jan. 22-től, amikor megszületett a kislányom, újra tudtam igényelni.
Ha GYES-t szeretne igényelni, azt már meg kellett volna.
Szerintem igényelje meg a gyest, majd a szülés lehetséges időpontja elött 28 nappal már igényelheti a Tgyást az 168 nap és utána újra gyed!
Persze a gyest meg kell szüntetni mielött a tgyást igényli!
Mindezt persze ha fennáll a munkaviszonya
Részletezem:
A sógornőm 2009. május 23-ig jogosult a GYED-re. 2009. augusztus 14-re van kiírva a következő babával. Mit vegyen igénybe a köztes időben, hogy a második babára a lehető legtöbb GYED-et kapja majd. Szóba jöhet a GYES, a táppénz és a szabadság...
Nekem sejtelmem sincs, mit ajánljak.
Talán Köztetek van valaki, aki nem csak találgat.
Köszi a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- SZÓjáték! Az előző szó végből elveszünk tetszőleges számú betűt, és azzal kezdjük a következő szót!
- Írjunk közösen 4 soros verset! A következő 1 sorral bővítse! Az 5. látogató indítson újat!
- Akassz le néhány betűt az elejéről és told a következő végére :D
- Városok - A város utolsó betűjével kezdd a következőt
- ÚJ: Írj 4 soros verset bármiről - jelöld ki a következő témáját!