Ginseng Slim tea !!!!!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Olvastam,az írásokat!Annyit szeretnék még kérdezni,hogy aki fogyott tőle az mennyit ívott egy nap?köszi a válaszokat!:)remélem sikerül a fogyokúrám!Majd megírom,hogy haladok!
engem is meghajt rendesen :/ legközelebb szálas eredeti zöld teát veszek. de a maradékot még megiszom
Sziasztok, látom elég régen nem írt senki, de azért megpróbálom. Tegnap kezdtem el inni a teát, s mivel azt írja, napi 2-3 filterrel, gondoltam belecsapok a lecsóba. Mellé elkezdetem ismét egyfajta almás korpatablettát szedni. Végül csak tegnap csak 2, ma csak 1 bögre teát ittam, mert esküszöm, a lelket is kihajtja belőlem. Vmelyik, vagy a kettő együtt. Tkp nekem sosem volt székrekedésem és/mert minden délelőtt, 8tól délig legurítok közel egy liter ízesítetlen zöld tea adagot - ez régi szokásom - és a következő 4 órában kb uannyi vizet.
Étkezési szokásaimon nem változtattam nagy mértékben, mert a "kétökölnyi" diéta egyszer már bevált, és mivel szeretem a zöldfélét - akkor is, ha piros, vagy sárga - úgy érzem, pont jól eszem.
Na, de mindent összevetve lehetséges, h az elején ennyire meghajt? Előre is köszi!
Szia Bricsitte!!
Én is ma kezdem inni ezt a teát,szintén fogyokúrával egybekötve...
Mondjuk nekem előtte a dr.Theisféle nova fit jött be nagyon csak nem volt a herbáriába és most én is megpróbálkozom ezzel:) Várom a tapasztalataid:) te már 12nappal előrébb vagy mint én:)
sziasztok!úúú de rég voltak itt:-))Én ma kezdtem el ezt a teát inni ,ugyan is ittam a kína szűztea fortet ,én anno 4évvel ezelőtt fogytam -50kg a szűzteától azóta szültem és van rajtam ismét 20kg felesleg sajna..Hát úgy gondoltam ,hogy újból elkezdem a szűzteát a forte változatot ,de sajna nem bírja a gyomrom fáj tőle nagyon abba is hagytam 1hét után ..így kipróbálom ezt a teát hát ha segít igaz én diétázom is így együtt remélem meg lesz az eredménye is....Üdv bricsitte...Majd írom a hatását..
Nekem is segített beindítani a fogyást én 94 kg 64 kg fogytam vele. Végig gizeng slimet használtam.
Illetve ha nem akartok hízni egy kiadós vacsi utána akkor ajánlatos inni belőle 1 csészével!
Ez is csak olyan, mint bármi más... Van, akinek beválik, van, akinek nem. Attól még nem kell lehúzni!
semmit érő
bunkó,haszonleső gyártó,és forgalmazó dugja fel magának.
Sziasztok!
Már nem issza senki a teát?
Sziasztok!
Már nem issza senki ezt a teát????
Szia!
Iszod még a teát? Hogy állsz a kilókkal?
Holnap kezdem. Majd jelzem, ha van eredmény.
Ja, bocs, de most néztem: pont a kérdésre meg nem válaszoltam rendesen: szóval: csak ezt az egy fajta teát kell megvenned, és egy csészébe csak egy filtert tegyél, kb. tíz percig áztasd, nyomkodd bele kanállal, míg barnás színe nem lesz a teának. Ízesítsd kedved szerint. Ezt reggel és este ismételd meg, harminc nap után azért tarts 4-5 nap szünetet, s úgy kezdd újra.
Szia! Csak most láttam meg, hogy írtál nekem, ne haragudj. Kérdéseidre válaszolva: a szóban forgó teában van ginzeng, mályva, és zöldtea is. A mályvatea ugyanezt a három komponenst tartalmazza, de kevésbé hatásos, és rosszabb íze van. Úgyhogy én most maradtam a ginzengnél, és mindennap iszom egyet reggel és este. Azt vettem észre, hogy nincs akkora étvágyam, ill. reggel kb. háromszor megyek WC-re. Nem megy a hasam, csak normál székletem van. Előfordul, hogy este már szintén van székletem. Gondolom, ez miatt alakul ki a fogyás. Mivel zsírégető hatású is, főleg a zöldtea miatt, a hatás biztos nem marad el. Pl. már könnyebben felmennek rám a ruhák, nem puffadok fel, pedig ugye pár hete iszom csak. Ha elkezded, tényleg ügyelj rá, hogy a megengedett adag fölé ne menj, mert nálam is ez volt a gond régen, aztán amikor már nem ihattam, vissza is jött pár kiló. Legyél türelmes, mert ez is úgy hat, hogy egy-két hónapig lehet, hogy nem megy le kiló, de a harmadik hónapban egyszerre fog távozni több kiló is, és így tovább. Majd azért írd meg, hogy Neked bejött-e. Sok sikert!
Gratulálok az eredményedhez, az újabb kúrához pedig sok sikert kívánok! Nagyon inspiráló dolgokat írtál a teáról, el is határoztam, hogy én is kipróbálom. Csak egy kérdésem lenne: A mályvát és ginzenget egyszerre iszod? Úgy értem, egy-egy filter egy csésze vízbe? Vagy reggel az egyik és este a másik? Én eddig szűzteát ittam/iszok, de nincs igazán látványos eredmény. Pedig a kajára is vigyázok. Előre is köszi a választ!
Csajok!
Láttam, mi a téma: ginzeng és mályva fogyasztótea. Kérdeztétek, használt-e már valakinek. Nos: NEKEM! Még tavalyelőtt fél év alatt kb. 8-10 kilót leadtam tőle, és most nem vetítek! Én azt mondom, igyátok! Nem sportoltam különösebben, kicsit ritkábban volt étvágyam tőle, de amúgy semmi extra. Csak arra lettem figyelmes, ahogyan az L-es méret után jó lett az S-es is. Mindenki megcsodált. Akkor azért hagytam abba, mert túl sokat ittam belőle, és a szervezetem tiltakozott (viszkedtem, kiütéseim lettek). DE: most újra elkezdtem, mert azóta feljött néhány kiló, és képzeljétek, már nem tiltakozik a szervezetem sem!
Van, akit nem hajt meg annyira, ill. változó. De ha nem hajt meg, akkor is hat, ez a lényeg, mert zsírégető komponenseket is tartalmaz.
Mályvával kombinálva nagyon jó. Én azt ajánlom nektek, csajok, egyvalamire vigyázzatok: kb. 20 nap után mindig tartsatok pár nap szünetet, de még az is jó, ha egy hét szünetet! Mert hogyha nem, nálatok is fellép a túlérzékenységi reakció, és nem tudtok vele fogyózni tovább. A napi adag se lépje túl a kettő csésze teát, én most reggel és este iszom, közte pedig nincs nagy étvágyam, hála a teának. Bízom a sikerben. Még egy apróságot elárulok: kicsit serkenti a szexuális vágyat, ez tudományosan bizonyított tény, és én már egy heti ivás után is ezt tapasztaltam! Dehát ez megint nem baj.
Úgyhogy:JAVASLOM, nekem bevált, ha reklámoznom kellene, azt is örömmel megtenném.
Úgy látom nem nagyon használja senkit ezt a fórumot. Én 2 napja iszom a teát, a mályvatea helyett kezdtem el. Én elsősorban székrekedés miatt iszom. Persze, ha a diétámat segíti, az nagyon jó, bár nem hiszek abban, hogy tea, vagy bármilyen kapszula diéta nélkül segíti a fogyást..
Én is ittam. Hogy hashajtó van-e benne? Egy csomó olyan anyag van benne, aminek hashajtó hatása van, épp ezért tisztít, méregtelenít. Kúra mellé jó. Nekem segített megindítani a fogyást, de sokáig nem ajánlott fogyasztani!!
Szerintem is hasmenés várható, de én nem fogytam egy dekát sem. Kicsit kipucol, de nálam semmi több. Ha csak nem diétázol mellé, de rendesen. Szerintem. Szia.
Valaki ivott már rendszeresen ilyet?én tegnap kezdtem el inni....fogok tőle fogyni?vagy csak feleslegesen vettem meg?Barátnőm azt mondta h szerinte hashajtó is van benne mert mályvát is tartalmaz..szerintetek?
További ajánlott fórumok: