Galvanic Spa professzionális kozmetikai készülék tapasztalatok (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Nekem is van NuSkin azonositóm, ha valaki szeretne kedvezményesen vásárolni.
Szia!
Szerettem volna megkérdezni hogy él e még ez az ajánlat a nu skin azonosítóval kapcsolatban. ☺️
Nagyon szuper lenne
Üdv
Bernie
Sziasztok!
Van nuskin azonosítóm, amivel jóval olcsóbban lehet hozzájutni akármelyik termékhez, ha valakit érdekel, és ezzel tudok segíteni az nyugodtan írjon privátba.
Én így vettem a galvanic spa II-t meg így veszem a lifepakot!
Üdv Dani
Sziasztok!
NuSkin Body Trio gépéről van valakinek tapasztalata? Valóban látványos/ütős eredmények érhetők el vele? Picit szkeptikus vagyok, bár nagyon komoly fotókat láttam eredményekről.
Ha valakinek van infója, tapasztalat, ossza meg velem kérem. Gépvásárláson gondolkozom :).
Köszönöm, szép napot Nektek :).
Nick
Én most vettem egy ilyen készüléket, de nem tudom hol lehet a hozzávaló krémeket, lehetőleg baráti áron beszerezni.
Köszi :szuzy
Sziasztok!
Aknék/pattanások után visszamaradt hegekre, bemélyedésekre, jó lehet ez? Valóban feszesebbé válik a bőr? Milyen hatóanyagok bevitelére alkalmazható? Kollagén, hyaluronsav? Köszönöm előre is a segítséget!
Szia!
Köszi szépen az infókat, így már okosabb lettem, mit vehetek meg és mit nem érdemes. Köszi mégegyszer!!!
Sziasztok! Meg tudná mondani nekem, hogy melyik arcvasaló a legújabb, legjobb?
Vagy mi a különbség az ageLoC Galvanic Spa II, a NuSkin Galvanic Spa II és a Nu Skin Galvanic Spa II Executive között?
Sziasztok!
A Galvanic spa géppel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének. Látványos az arckezelés része ezt tudom.
De engem egyenlőre a narancsbőr érdekelne és a fogyás.
Hogyan használjátok? Naponta 2* ?
köszi,
Móni
Csajok!
Ez a gép valami csoda. Most voltam egy fantasztikus bemutatón Bp-en egy szállodában, ahol félarcos kezelést csináltak. Ha tudtok feltétlen menjetek el egy ilyenre, mert mindenki a saját szemének hisz. Engem meggyőzött teljesen.
üdv.
Üdvözlök mindenkit kriszti31 vagyok. Most regisztráltam csak azért ,hogy hozzá tudjak szólni a Galvanic Spa-készülékkel kapcsolatban.
Nekem is van és amit tud az valami csoda, a hasamat és a combomat kezelem hihetettlen eredményeket produkált nekem és a barátnőimnek bejött.
Aki teheti használja vagy próbálja ki.
Sziasztok!
Hajdú biharban keresek olyan kozmetikust aki galvanicspa-val csinál kezelést,hogy kipróbáljam a hatást !! adryka@index.hu -ra irjon aki tud segíteni!
Sziasztok,én is gondolkozok a vásárláson...a barátnőm nem olyan régen vett gépet és tényleg jobban néz ki, nem értek vmit...a gépet a kezelőgélekkel lehet csak használni? Anélkül?
Írjatok már még egy pár tapasztalatot, kinek milyen hatással van?
Üdv.mindenkinek
Sziasztok!
Most készülök ilyen készüléket venni, de a vásárlás előtt még tájékozódnék.
Kentebb írtátok, hogy milyen termékeket használtok a géphez és most, hogy utána néztem én ezt elég soknak találom. A honlapon nem írták, hogy kellene bármit is kötelezően használni az arckezelő géleken kívül, max. tonicot és a line correktort. Vagy ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia, hogy hány kencére van szüksége?
Édesanyám ránctalanításra én pedig a problémás bőröm kezelésére szeretném használni. Arra is megfelelő? Köszönöm válaszaitokat!
Anzsurka!
Mindent megpróbálnak hamisítíni. ettől csak az véd meg, ha az eredeti gyártótól szerzed be, mert így lesz neked a legolcsóbb.
Megírod, hol laksz; megmondom, hol tudod kipróbálni.
Szia mindenkinek!
érdeklödni szeretnénk,e géppel kapcsolatban.most tervezem hogy veszek,és kiprobálom,de azt nemzudom hogy ezek a készülékekhamisithatoak e,már csak azért érdeklödöm,mert hirdetésben láttam eladot,és van 30-ezerért,de 60-ezerért is.vagy az már a krémeket is tartalmazza? irjatok mit tanácsoltok!köszi
További ajánlott fórumok:
- 20 éves csajok klubja, divat, szépség, kozmetika...
- 12 éves fiút vihetek kozmetikába arckezelésre?
- Neked melyik kozmetikai cég termékei váltak be?
- RIO Mikrodermabráziós otthoni kozmetikai készülék
- Galvanic spa Nuskin készülék szem körüli ráncra
- Aki ismeri a magyar Solanie professzionális kozmetikai termékeit, mi a véleménye róluk?