Fogyókúrához ismertek olyan céget, ahonnan egész napra lehet rendelni menüt? (tudásbázis kérdés)
Update menu a gastroyaltol.
Valtozatos, finom, viszont nekem nem jott be. En konkretan hiztam ket kilot ugy, hogy csak azt ettem. 173 cm vagyok es 60kg-rol hiztam 62kgra.
Baratom ez ido alatt 97kgrol fogyott 92-re. Testalkat fuggo, viszont en igy hogy hiztam ket kilot eleg sokat voltam ehes, akkor a baratom gondolhatjatok, o meg jobban... A reggeli etkezes nalam fontos, itt sokszor csak eg joghurt volt, vagx 5 hajszalvekony paszka valamifele pastetommal. Ebed rengeteg volt, normal etelbol nem ettem soha akkora adagot, de hat itt gondoltam update, szoval johet. Uzsi mindig fini volt, a kremturo volt a kedvenc, az olyan igazi turo volt nem mint a bolti kremturonak nevezett turot hirbol se latott cuccok. Vacsi ha leves volt jo votl, eltelitett. Salatanak is orultem, viszont ha ilyen paszka volt valami kremmel akkor esett ki a szemem este tvzeskozben.
Szoval egy szo mint szaz finomnak nagyon finom, de mas szempontbol nekem nem jott be.
BéresAlexandrának is van,
de szinte minden ételfutár cégnek van fitnesz menüje!
Köszönöm!
Próbáltátok őket?
Hatásosak?
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- Tud valaki valami jó parfümös oldalt, ahonnan rendelni lehet ?
- Nem tud valaki olyan angol weboldalt, ahonnan lehet rendelni ide Mo-ra is gyerekruhákat? Cipőket, kabátot..Next, Georg, Londsale...?
- Milyen internetes oldalt ismertek, ahonnan táskákat lehet rendelni?
- Milyen oldalakat ismertek, ahol ruhaneműket lehet rendelni?
- Ismertek olyan olaszországi nagykereket, ahonnan új, márkás ruhákat lehet beszerezni?