Fogamzásgátló okozhat mardosó éhségérzetet? (beszélgetés)
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!:)
Valószínűleg már jövőhéten elmegyek dokihoz....
A tabletta helyett jobb a citromos víz. És egészségesebb is, természetes, egészséges, olcsó.
Kell ettől több előny?
Cukrod rendben van?
Én terhesen éreztem ezt sokszor és a cukorterhelésen ki is derült, hogy amikor megittam a cukros löttyöt, utána 2 órával már rosszul voltam olyan éhes voltam és kiderült, hogy leesett a cukrom 3,1-re... Mostanában újra előjött ez nálam is, meg is nézetem a cukrom valamikor.
Szia!
Biztos, hogy a gyógyszertől van ilyen érzésed?
Nekem ilyen még soha nem volt.
Javaslom, hogy menj el a nőgyógyászodhoz és mondd el neki a problémád. Végülis, minden előfordulhat. Lehet, hogy váltanod kell másik gyógyszerre.
Sziasztok!
Nagyjából 5 év után tartottam 2hónapos gyógyszerszünetet(Triodenát szedtem végig).A 2hónap alatt fogytam is pár kilót.Vasárnap kezdetem el ismét szedni és azóta szinte folyamatos mardosó éhséget érzek a gyomromban.Ez az érzés a gyógyszerszünet előtt is meg volt már,hoodiával sikerült csillapítanom,de sajnos már ez sem segít,csak az önkontroll...:( Nagyon kellemetlen érzés,hogy reggel ébredés után szinte rögtön jelentkezik ez a már szinte "fájó" éhség.Azt tudtam eddig is,hogy a fogamzásgátlótól hízni lehet,de azt hittem a hormonok miatt.Tapasztaltatok már hasonlót,esetleg hallottatok ilyesmiről??