Fogadott orvos nélkül 2018-ban (beszélgetős fórum)
En a 2.nál nem fogadtam,viszont megfizettuk az “aktuális dokit”
Szülés előtt jelezte neki a párom,hogy hálásak leszünk.
Sajnos ilyen a vilag illetve ez az orszag..
Nekem nem volt fogadott dokim. Gondozasra is ugy jartam, hogy aki eppen ott volt. Sosem sikerult egyhez idopont.
A szulesnel raadasul becsuszott a muszakvaltas is, ugyhogy nem annal a dokinal, szulesznonel fejeztem be vegul akikkel indult. De teljesen pozitiv elmeny volt az egesz, hiaba nem voltam fizetos vendeg ugyan ugy figyeltek ram es kedves volt mindenki. Ha fogadni szeretnetek valakit, es problemamentes a terhesseg akk szerintem inkabb szulesznot. O van veled a szulesnel vegig, a doki neha benez (ha benez) es a kitolasnal van ott csak. Ha nagyobb biztonsagot ad egy ismeros arc akkor mindenkepp.
En nem bantam meg, hogy nem fogadtam dokit, de mindenki mas.
Nem volt fogadott orvosom.Egy dokihoz jártam terhesgondozásra végig,majd az ügyeletesnél megszültem.Amit a fogadottra kifizettem volna ráköltöttem a gyerekre.Maximálisan odafigyeltek,dícsértek.Rendes ellátást kaptam és a gyerek is.
Soha,de soha nem fogadnék orvost.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek azokról a szülőkről, akik a fogadott lelkiismeretes orvosnak nem adtak borítékot, csak szóban köszönték meg és hazamentek?
- Szülés fogadott orvossal vagy anélkül?
- Szülés fogadott orvos nélkül
- Melyik kórházat ajánlanátok fogadott orvos nélkül? Körmendi vagy zalaegerszegi?
- Akik fogadott orvos nélkül szültek Székesfehérváron
- Ha nincs fogadott orvosod, akkor amelyik kórházban szeretnél szülni, ott meg kell hogy csinálják szó nélkül a ctg-t?