Fodrászok segítsetek! (beszélgetés)
Többféle ilyen terméket is találhatsz a neten, én is nemrég olvastam erről, mert érdekelt. Tapasztalatokat is írnak némelyik fórumon, de csodáról senki sem számolt be...
Az az igazság, hogy már évekkel ezelőtt brit tudósok kikísérleteztek egy anyagot, ami állatoknál azt eredményezte, hogy újra pigmentek kezdtek termelődni az ősz szőrszálakban. Hogy mennyire jutottak, embernél használ-e, és ez forgalomban van-e, még nem sikerült olvasnom.
jó ötlet a henna.
Ez a pigment visszaállító biztos nem tartós.
Pl. a henna, de vannak már ammónia mentes termékek is.
Ha bemész egy kellékeshez, biztosan fog tudi segíteni. AZ ősz hajra egyébként csak 3%-os hidrogént szabad haszálni, az meg nem annyira vészes sztem!
Bocsi, de mint fodrász ebben kételkednék, ugyanis az ősz hajszálban nincsenek pigmentek. Bele lehet ugyan tuszakolni párat, de az ugyanúgy kikopik, mint a hajfesték, tehát gyakorlatilag nincs sok értelme...
A festék tartósabb eredményt ad!
Pontosabban csak akkor tudom, ha a napokban bejutok egy drogériába és elolvasom mi is az. De már 1996-ban hallottam róla. Ha jársz egy drogériában, akkor találsz kétféle dobozt - az egyiket egy nő, a másikon egy férfi látható. Biztos segítenek az eladók.
A dolog nem úgy működik, hogy aki galambősz, az újra fekete lesz.
Sürgős lenne ez neked?
További ajánlott fórumok:
- Divattervezők, fodrászok, kozmetikusok, pedikűrösök
- Fodrászok segítsetek! 3 éves lányaimnak nagyon nehezen nő a hajuk, hogyan tudnánk vastagítani, dúsítani rajta?
- Fodrászok és ügyes kezűek segítsetek!
- Fodrászok segítsetek! Mit tegyek?
- Fodrászok segítsetek
- Fodrászok segítsetek! Dauervíz volumennöveléshez?