Fa vagy hálós oldalú járókát vásárolnál? (tudásbázis)
Nekünk fa járókánk van, nagyon szeretjük. Kisfiam ügyesen felállt benne. Néha koccol, de nem vészes.:)
Anyósoméknál hálós van, de azt nem szereti, állandóan elcsúszik benne és nem is igazán tud kapaszkodni. Ja és a fánál ki tud nyúlni a kidobált játékokért, ez is jó móka és fejlesztés is neki.
Sziasztok!
Sima járókában az én fiam sem szeretett lenni. Egy babydan playpen nevű járókát vettünk, ami szétnyitható, és a két vége a falhoz rögzíthető, így kerekítettünk le neki egy részt a nappaliból. Van rajta ajtó is, így amikor terhes voltam a másodikkal, nem volt gond áthajolni a rács fölött a pocakkal. Mivel bőven van helye mozogni, egyáltalán nem veszi zokon, ha ott kell lennie amíg főzök, v. kiszaladok a kertbe zöldségért.
Ja, rácsos, és SOHA nem ütötte meg magát a rácsokban.
Sziasztok!
Én a hálósat ajánlom. Mi annak idején azt használtuk. Soha nem ütötte meg magát benne ha elesett és szerintem ebben sokkal könnyebben tudnak kapaszkodni.
Mi mindkettôt kipróbáltuk,hálósat vettünk,fa rácsosat meg a barátnôm adta kölcsön.Mivel ô nagyon ajánlotta,hogy mennyire jó,meg hasznos,nem akartam visszautasítani,elfogadtuk,de bevallom egynél többször nem használtuk.
A hálós nagyon bevált,minden oldalán volt kapaszkodó,azokat fogva könnyen fel tudott állni benne.Igaz,mivel nagyon hamar felállt a lányom,még el sem érte a kapaszkodókat,a hálónak támaszkodott,és úgy nyomta fel magát.Persze nagyokat esett is benne,de sosem ütötte meg magát.Az aljára mindig beraktam a játszószônyegét,ami jó puha és játékot is csak puha dolgokat raktam be neki,hogyha rájuk talál esni ne üsse meg magát bennük.
Tapasztalat alapján én mindenképpen a hálósat ajánlanám.
Nagyon sok fejtötést okozott annakidején, hogy milyen járókát vegyünk. A hálós mellett döntöttünk. És nem bántam meg. Bár nem visszük túlzásba a használatát. :)
Tény, hogy a rácsos ágyban könnyebben feláll, de próbálkozásra jó a kiságy is. Bár az én fiam először az asztal mellett állt fel.
Egyébként azt a tippet kaptuk, hogy a hálós kiságy akasztójára kössünk egy kendőt és annak a segítségével is feltudja húzni magát.
Sziasztok
Nem tudom miért sztároljátok annyira a fa járókákat?! Arról senki nem beszél milyen kritikus az az időszak egy fa járókában amikor a baba éppen az esik-kel korszakban van és dőlnek mint egy krumpliszsák. Csak úgy koppan a kis fejük a fa rácsokban, igen komoly púpokat szerezve. Az sem igaz, hogy könnyebb a fa járókában felállni. Amikor a pici rá jön, hogy kapaszkodót kell keresnie, hogy fel húzza magát akkor a hálós járókába is ugyanolyan ügyesen meg találja a kapaszkodót. Mindössze olyat kell venni amin több van. Általában mindenki keveset használja a járókát, csak arra az időre amíg elintéz az ember ezt-azt. Ezért nem gondolom olyan nagy gondnak, hogy nem lát ki rendesen a hálós járókából, mert ez is csak addig áll fenn amíg megtanul benne felállni. Nekem hálós volt és soha nem akartam fa járókát, mert pont eleget láttam az öcsémet amint összevissza törte magát benne. Mindenesetre ha még mindig a fát részesíted előnyben ajánlom tegyél bele fejvédőt a rácsokra. De akkor ugyanúgy nem lát majd ki a baba!!
Ha vennék járókát, tuti a fát venném. Van hálós utazóáygunk, de nem szeretem, mert egyáltalán nem lehet rajt átlátni.
Bár látom, már döntöttél.
Mágika cuki vagy és jó tanácsokat adsz!
Mindenkinek köszi a válaszokat, maradok a fa járókánál, láttam egy 120-szor 120-asr, állítható magassággal. Kipróbáljuk:)
Egyiket sem!
De a mamánál van hálós, Bálint utalja!!!
Nem is teszem bele, csak alváskor! (félek, hogy leesik a nagyágyról)
További ajánlott fórumok:
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Mit tennél, ha a párod autót vásárolna hitelre és a nevedre akarná iratni?
- Mit vásárolnak az emberek karácsony előtt?
- Nagyobb értékű műszaki cikket vásárolnátok interneten?
- Csak bámulok a boltokban, hogy tele kosarakkal vásárolnak!...
- Szeretném tudni, milyenek a tapasztalatok arról, ha időseknek idegenek, önkéntesek vásárolnak?