Emberléptékű orvosok, árak - plasztikai sebészet (beszélgetős fórum)
Szia, én a dr Sashegyi Mihályt ajánlanám, ő csinálta az én felső szemhéjamat, annyira jól sikerült, nagyon nagy szaktudású orvos és nagyon alapos és megbízható!!! Nézd meg a honlapját s látni fogod. Azonkívül nagyon szimpatikus..
Én is baromira féltem a műtét elött, mert mégis csak a szememről volt szó, de vele nem kell félni..
Szia!
Keresd meg Lanyanét itt a fórumon. Neki van plasztikai sebész ismerőse,hátha bevállal ilyet is!
Sziasztok!
Most tévedtem erre az oldalra, felső szemhéjplasztikát szeretnék csináltatni, de nem tudom kihez forduljak. Én is +Megbízható, nem "pénztárcacentrikus", emberszabású és -mentalitású plasztikai sebészt keresek+ ahogy AlieNeetah írta. Budapesten van tapasztalat, info?????
Hát azért az utiköltség nem kerül több százezer forintba!
Itt tartózkodás? A kórházban vagy, nem kell itt tartózkodni. AZ én dokimhoz jöttek már nyíregyházáról is, és megoldották gyakorlatilag három látogatással, ebből egy volt a konzultáció, egy a műtét, és egy a varratszedés. Ennyi. Sztem ez bevállaható ekkora különbségeknél...
Ha esetleg tudsz olcsót, akkor rákérdeznél nekem valamire? Összehasonlítás képpen szeretném tudni, hogy egy sima mellfelvarrás vajon mibe kerül? Mert ha nem támogatja a TB, akkor kénytelen leszek fizetőshöz menni, ami meg nem mindegy...
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Dr. Gáspár Levente plasztikai sebész
- Honvéd Kórház plasztikai sebészet vélemények
- SOS plasztikai sebészet
- Paksi egynapos sebészeten plasztikai műtét (mellműtét) után érdeklődnék. Tapasztalatok?
- Mik a tapasztalatok az Imago plasztikai sebészetről?
- Dr. Bulyovszky István (Perfect You Plasztikai Sebészet) vélemények, tapasztalatok érdekelnek