Elájultam a gyerek bizonyítványától. Kettő ötöse lett ötdikben. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ugyes :)
Nalunk is befutott sok hatos (nem Mo-on tnaul, itt 1-6-ig osztalyoznak, a hatos kb. aki vegig tokeletesen teljesit egesz evben, a dolgozatok otosek 95%-tol es hatosak ha 100% de egy ev vegi hatoshoz meg tobb kell, valami plusz, erdeklodes, aktivitas, nagyon mely tudas stb. kb mint otthon a dicseret... A lanyom most volt kilencediker, lett negy otose, het hatosa es egy torna negyese. En is majdnem elajultam mert a hatosok egy resze meglepetes volt :)
Gratulálok, ügyes csemete!
Csak furcsa, hogy most ájultál el, tanévben nem észlelted? :)
Egyetértek! Az első négy osztály még átmenet, felkészítő az óvodai mesélős, játszós korszakból a komolyabb, keményebb feltételekhez. Ötödikben jönnek, jöttek elő olyan tantárgyak, amelyek ismerete az élethez kell, de a diák a háta közepére sem kívánja. Pl. fizika, kémia, hasonlók...
Ilyen feltételek között FI gyermekének teljesítménye igazán jutalmat érdemel! :))
Köszönöm szépen! ❤️
Írtó büszke vagyok, valóban. 😃
Jó értelemben ajultam el.
A többi dicséretes lett.
Nagyon durva.
További ajánlott fórumok:
- Felfüggesztett büntetés szerepel-e az erkölcsi bizonyítványban, és el lehet-e így helyezkedni valahol?
- Tűnjek el az életéből, mert csak magányra vágyik, és nem akar bántani? Vagy maradjak, ezzel bizonyítva hogy kitartok mellette a végsőkig?
- Az erkölcsi bizonyítvány mikortól lesz tiszta, ha valaki volt börtönben?
- Év végi bizonyítvány
- Mi történik, ha valakinek az kerül a bizonyítványba, hogy nem osztályozható?
- Mikor kapják a gyerekek a félévi bizonyítványt idén?