Egyszerre szeretni két férfit - lehet? (beszélgetés)
Természetesen igen, akár kettőnél többet is.
Ugyan megkérdezném, hogy egy férfi szerethet két nőt ?
lehetseges,s azt hiszem ezt sokan megtapasztaltuk!
Környezeti tapasztalatom szerint fizikailag lehet 🤣
De, hogy lelkileg is igy lenne, azt kétlem.
Tapasztalat hiányában nem tudok valaszt adni a kerdesre 🤔
Hogyne persze sőt, még tizet is lehet egyszerre :)
Biztos hogy van, aki tud két férfit szeretni egyszerre, de én nem vagyok erre képes...egy is bőven elég nemhogy kettő. ..
Na persze, hisz az ember minél többet mosolyog, annál több mosolyt kap vissza 😀
Nem vagyok róla meggyőződve, talán, mert nekem még soha nem sikerült.
Az úgy nem jó, ha bármelyik nem képviselői a másik nemből 4-5 emberrel élhetnek együtt, mert nem jut mindenkinek elég társ. Az jobb ha egy férfi és egy nő él együtt, de mindenkinek lehet 4-5 másik partnere, akiket szintén szeret, de nem élnek együtt. :-)
Én is úgy tudom, de inkább természeti népközösségek ezek, elvétve, és a többférjűség nem mindenhol garantált. Ám ha mégis van, állítólag teljes ott is az elégedettség. Tényleg megnézném.
Azt hiszem léteznek még matriarchális társadalmak.:)
Olyan sorozat nincs, hogy 4-5 férj él együtt egy feleséggel és mindenki elégedett?
Én azt inkább nézném 😊
Van egy sorozat,amelynek az a témája, hogy amerikai nagy családokat mutat be, ahol 4-5 feleség él együtt egy férjjel.
A filmen minden feleség elégedett és szeretik, segítik egymást.
El tudom képzelni, hogy lehet két férfit szeretni. Természetesen úgy, hogy ebben a hármas kapcsolatban mindenki tud a másikról.:)
Úgy hiszem, hogy a szerelmi érzést is épp úgy megoszthatjuk több emberrel, mint az egyébként "normál" szeretetünket. Hiszen szeretjük a rokonainkat, barátainkat és még sokakat.
Van aki képes rá, de a többség nem nagyon tudja elképzelni, különösen a nők, ezért nehéz megvalósítani.
Ha valami nem tiszta... az egyiket csak úgy érzi... :)
Fordítva is igaz.
"Egyszerre szeretni két nőt?"
Egyszerre átverni őket, azt igen...
van ilyen,de elobb-utobb valasztanod kell kozuluk!
Egyébként engem nem kell meggyőznöd, egyetértek Veled. :-)
Nem baj, ez a saját válaszom volt egy kérdésre. Más majd mást válaszol. Semmi gond nincs ezzel. :)
Nem biztos hogy ebben mindenki egyet fog érteni Veled.
Hogy a viharba ne lehetne?
További ajánlott fórumok: